Nu-și mai dă jucătorii pe mâna poliției! Echipa care anunța că va ține o conferință pentru a da „publicității detalii incredibile din vestiar” despre meciuri aranjate s-a răzgândit

Marius ANGHEL 26 Sep. 2017, 11:14 Stiri

„Am văzut cu ochii mei cum jucătorii noștri nu și-au apărat corect șansele la Chiajna. Am fost înștiințați că acest lucru s-a întâmplat și cu Astra II și cu Tunari. Jucătorii și-au bătut joc de noi. Marți o să facem o conferință de presă în care o să spunem lucrurilor pe nume. Este posibil ca unii dintre jucători să ajungă chiar pe mâna poliției după ce au făcut în acest meci”, declarat unul dintre oficialii ACS Urban Titu, sub protecția anonimatului, pentru DBonline.ro, după ce echipa sa pierdea vineri cu 8-0 meciul cu Concordia II, înregistrând a cincea înfrângere în tot atâtea etape desfășurate în acest sezon de Liga 3. Conducătorul echipei din Titu transmitea că se vor lua măsuri drastice în privința jucătorilor și căo să dăm în curând publicității detalii incredibile din vestiar, cu mărturii ale juniorilor care nu au fost implicați în lucruri necurate”.

Mult așteptata conferință de presă de marți, adică astăzi, în care ar fi trebuit să se facă dezvăluiri ce ar fi atras toată atenția, nu va mai avea loc. Curajosul conducător al clubului dâmbovițean s-a dat la fund, speriat de anvergura luată de declarațiile șocante ce priveau proprii jucători.

„Vor fi trași la răspundere mai mulți. Se vor lua măsuri dure”

Situația jucătorilor care „nu și-au apărat corect șansele”, conform declarațiilor oferite de conducător, va fi discutată într-o Adunare Generală a clubului, se vor lua măsuri împotriva acestora, însă nu vor mai fi comunicate printr-o conferință de presă. Și stafful tehnic al echipei va fi băgat în ședință de șefi, chiar și în privința unora dintre componenții acestuia fiind semne de întrebare. Cert este că antrenorul Mihai Dinu a transmis după meciul cu Concordia II că nu vrea să mai continue în funcție.

Potrivit lui Vasile Constantin, directorul sportiv al clubului din Titu, la întrunirea care va avea loc în această după-amiază se vor lua măsuri drastice, însă nu spune nimic despre jocurile de culise. „În cadrul unei ședințe de urgență vom analiza situația echipei alături de conducerea tehnică și de membrii Adunării Generale. Se vor analiza rezultatele de până acum și care au fost cauzele de s-a ajuns în această situație. Cu siguranță vor fi trași la răspundere mai mulți. Se vor lua măsuri dure. Avem rezultate foarte slabe, ca niciodată. Situația e delicată. După această ședință sperăm să producem acel șoc de care echipa are nevoie. Jucăm slab și ajungem foarte greu la poarta adversă. Nu știu dacă antrenorul mai vine la echipă. Numai el poate decide dacă mai continuă sau nu la Urban. Într-o discuție avută ieri la stadion cu el ne-a transmis că nu mai vrea să continue. Totuși, noi sperăm că va continua munca aici. Nici nu știu ce să mai zic în privința asta. E supărat din cauza rezultatelor foarte slabe. Noi am făcut eforturi mari în ultima perioadă. Am oferit jucătorilor cantonament, două mese pe zi și am dat și o parte din salariu pe ultima lună. Antrenorul are dreptate în legătură cu jucătorii, dar a fost decizia lui să aducă acești jucători”, a declarat Vasile Constantin pentru DBonline.ro.

„I-am zis domnului Tuiu după joc că nu mai rămân antrenor. Această supărare nu a început de la mine. Jucătorii nu pot juca pe 400 de lei, iar aceștia sunt primiți după șase luni. Și eu am rămas uimit de ce întâmplă la Titu. Eu am 30 de ani, iar drumul meu este altul”, a spus și antrenorul Mihai Dinu, hotărât să nu mai continue la echipă.

În primele cinci etape ale Ligii 3, Urban Titu a înregistrat tot atâtea înfrângeri, având un golaveraj dezastruos: 2-18.

Rezultate înregistrate de Urban Titu în acest sezon al Ligii 3:

Etapa 1: CS Tunari – ACS Urban Titu   3-1
Claudiu Zamfir (9, 29), George Ivan (23) / Roberto Alecsandru (45)
Etapa 2: ACS Urban Titu – CS Mioveni 2     0-1
Dan Mincă (59)
Etapa 3: Flacăra Moreni – Urban Titu    2-1
Alin Neguț (26), Alexandru Negrea (75 / Ercan Sima (60)
Etapa 4: Urban Titu – AFC Astra 2    0-4
Radu Chiriac (12 – pen., 33), Sebastian Culda (21), Ionuț Biceanu (85)
Etapa 5: Concordia Chiajna 2 – Urban Titu    8-0
Cristian Ciobanu (9, 31), Florin Răsdan (17, 39, 43, 66), Adrian Odobeanu (73), Andrei Georgescu (84)

După cinci etape desfășurate în noul sezon al Ligii 3, ediția 2017-2018, șapte echipe nu au obținut până acum niciun punct: CSM Pașcani, Metalosport Galați (ambele din Seria 1), Victoria Traian, Sportul Chiscani (ambele din Seria 2), FC Aninoasa, ACS Urban Titu (ambele din Seria 3) și Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (Seria 4).

Urban Titu a retrogradat din Liga 3 în sezonul trecut, însă a fost reprimită în campionat de FRF, deoarece nu a avut suficiente echipe să completeze cele cinci serii.

 
 
Marius ANGHEL 26 Sep. 2017, 11:14 Stiri
Pe aceeași temă