Bobi Verdeș a lăsat echipa cu care a promovat în Liga 3 pentru a fi antrenor principal și jucător la un alt club. Noua provocare a atacantului

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 18 Jul. 2018, 19:04 Stiri

După ce a reușit promovarea în Liga 3 cu Flacăra Horezu, în calitate de antrenor secund și jucător, atacantul Bobi Verdeș (37 de ani) a preluat din această vară echipa de județ CSM Slatina, formație finanțată de primăria locală.

Verdeș va fi la prima experiență ca antrenor principal, dar va continua și să joace și are ca obiectiv promovarea în Liga a 3-a. Banca tehnică este completată de antrenorul seecund Mircea Voicu și antrenorul cu portarii Vasile Sin.

Bobi Verdeș i-a convins și pe alți patru jucători de la Horezu să i se alăture la Slatina: Mircea Șcheau, Gabi Precup, Adrian Stănică și Ovidiu Popescu, dar și doi jucători de la ACSO Filiași, Cristi Preda și Florin Tudor. Dintre aceștia, Gabi Precup și Ovidiu Popescu sunt încă sub contract cu Flacăra.

„Mă bucur că m-am întors la Slatina, acum chiar din postura de antrenor principal. De când mi s-a propus această funcție, am avut tot sprijinul conducerii și asta contează foarte mult pentru mine pentru că în îndeplinirea acestui obiectiv este împortant să fim împreună și să mergem pe același drum, să tragem toți la aceeași căruță. Am început pregătirile de marți, toți băieții sunt apți, dornici de afirmare, mai ales cei foarte tineri”, a declarat Bobi Verdeș pentru Gazeta Nouă.

În cariera sa de jucători, atacantul Bobi Verdeș a jucat pentru Pandurii Târgu Jiu, FC U Craiova, FC Național, Oelul Galați, FC Argeș, Dacia Mioveni, FCM Bacău, Inter Gaz București, Unirea Alba Iulia, Minerul Mehedinți, Chindia târgoviște, Gloria Buzău, ASA Târgu Mureș, FC Olt Slatina, Inter Olt Slatina, Sporting Turnu Măgurele, CS Afumați și Flacăra Horezu.

CSM Slatina va disputa primul test la finele acestei săptămâni, urmând a avea ca adversară pe AFCM Alexandria. Autoritățile din Slatina au avut în această vară negocieri pentru preluarea unor echipe de Liga a 3-a și chiar Liga a 2-a, dar nu s-a concretizat nimic.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 18 Jul. 2018, 19:04 Stiri
Pe aceeași temă