De Valentine’s Day, Juventus a marcat de 14 ori în poarta Snagovului. Luni se joacă semifinalele Cupei Juventus

Mihai Andries 16 Feb. 2015, 01:58 Stiri

Cupa Juventus și-a stabilit sâmbătă dimineață ultima semifinalistă a competiției, după ce echipa gazdă, Gloria Popești Leordeni și Viitorul II își câștigaseră dreptul de a merge mai departe. FCM Alexandria și Electroaparataj au jucat cu biletul pentru penultima fază a turneului din Colentina, bucureștenii având prima șansă prin prisma faptului că le era de ajuns și un egal. Cantonați în apărare, aceștia au folosit cu pricepere arma contraatacului și au lovit după pauză prin golgheterul G. Pristolian, care prin dubla reușită a stabilit scorul final și, implicit, ultima semifinalistă.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA FCM ALEXANDRIA –  ELECTROAPARATAJ 0-2

Juventus a umilit Snagovul, cu șapte goluri pe repriză

Ultimul meci de sâmbătă a oferit un adevărat antrenament cu public, în care gazdele și-au călcat în picioare colega de serie din campionat, Voința Snagov. Ilfovenii au primit 14 goluri, adică o medie de unul la fiecare șase minute și jumătate, dar măcar se pot lăuda că au reușit să înscrie și ei de trei ori după pauză. Scorul ne scutește de orice comentarii, mai ales că Juventus a folosit echipe complet diferite în fiecare repriză.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA JUVENTUS – VOINȚA SNAGOV 14-3

Minciună și Antohi, debut cu câte o dublă

De remarcat că meciul cu Voința Snagov a însemnat și debutul celor mai recente achiziții ale clubului bucureștean. Este vorba de tandemul Bogdan Minciună – Andrei Antohi, sosiți de câteva zile de la AFC Fortuna, echipă din Liga 2 aflată în pragul colapsului.

Debutul celor doi jucători a fost fulminant, Minciună (foto, în roșu, stânga) și Antohi răsplătind cu câte o dublă încrederea acordată de Marin Barbu, care i-a trimis în teren din primul minut și i-a schimbat la pauză, când scorul era deja 7-0. Revenitul Arnăutu a reușit și el o dublă, pentru ca Bustea să completeze lista marcatorilor din primul mitan. După pauză, Alex Badea a reușit un „poker”, iar Maradona Chiriac, Marian Chițu și Muzac au completat masacrul ilfovenilor, ultimul cu o reușită dintr-un penalty.

VEZI O ALTĂ‚ GALERIE FOTO DE LA JUVENTUS – VOINȚA SNAGOV 14-3

Semifinalele se joacă luni, iar meciurile pentru locurile 5-8 sunt marți

Echipele care se vor duela pentru câștigarea primei ediții a Cupei Juventus le vom afla în cursul zilei de azi. Prima semifinală are loc de la 10:30, între Gloria Popești Leordeni și Electroaparatj, pentru ca trei ore mai târziu să se dispute capul de afiș al acestei runde, meciul dintre Juventus și Viitorul II.

Învingătoarele vor juca miercuri finala mare, de la ora 13:30, în timp ce învinsele vor juca pentru locurile 3-4, în aceeași zi, dar de la 10:30. În schimb, meciurile de clasament, pentru stabilirea ocupantelor locurilor 5-8 vor avea loc marți. În primul meci al zilei, de la 10:30, Voința Snagov și Sportul II se vor bate pentru a evita ultimul loc în clasament, iar CS Ștefănești și FCM Alexandria se vor duela pentru locul 5, începând cu ora 13:30

CLASAMENTUL FINAL AL SERIEI II

1. Juventus București    3    3    0    0    24-3    9p
2. Electroaparataj    3    2    0    1    6-7    6p

3. FCM Alexandria    3    1    0    2    2-7    3p
4. Voința Snagov    3    0    0    3    5-20    0p

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Voința Snagov
 

Mihai Andries 16 Feb. 2015, 01:58 Stiri
Pe aceeași temă