Gloria Popești Leordeni a luat bronzul la Cupa Juventus

Mihai Andries 19 Feb. 2015, 16:40 Stiri
Gloria Popești Leordeni** a luat bronzul la Cupa Juventus

Echipa lui Tudorel Stanciu a reușit să se impună în finala mică a turneului organizat în Colentina de către Juventus București, după ce a dispus cu 2-1 de Viitorul II, echipă ce evoluează în Liga 4 Constanța. Satelitul lui Gică Hagi a deschis scorul în minutul 34, prin Ionuț Vînă, la o fază la care mingea a curs prin careul Gloriei, până a ajuns la fostul internațional de juniori.

Viitorul II a avut un gol anulat în ultimul minut

Un fault în careu, la chiar prima fază a reprizei secunde, a adus egalarea, penaltyul fiind transformat de Alberto Muscalu. După doar zece minute, Gloria a marcat pentru 2-1 prin Lalciu, după un contraatac purtat pe dreapta și terminat cu o centrare în fața porții constănțene. Toriște a ratat intercepția, iar atacantul ilfovenilor a punctat din nici cinci metri.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA GLORIA POPEȘTI LEORDENI – FC VIITORUL II 2-1

Juniorii lui Hagi au forțat egalarea, care ar fi trimis meciul la lovituri de departajare și chiar au marcat în ultimul minut, dar reușita a fost anulată pe motiv de ofsaid.


 

GLORIA POPEȘTI LEORDENI – FC VIITORUL II 2-1 (0-1)
Muscalu 46 – pen., Lalciu 55 / Vînă 34

Gloria: Rudnițchi – A. Ungureanu, Al. Ghiță, Al. Trică, M. Alexe – Ad. Cristea – Burcea, Cioran, Al. Mărgărit – Alb. Muscalu, Al. Badea
Au mai jucat Năstase – Vasilache, Lalciu, Bălțoi, Romanescu, G. Dinu
Antrenor Tudorel Stanciu

FC Viitorul II: Tordai (63 Dur-Bozoancă) – Toriște (63 T. Băluță), Hodorogea (63 Hasnaș), P. Iacob (59 Vasiu), Perju (46 Otei; 78 M. Șandru) – D. Gheorghe (59 A. Cruceru), Vaștag (63 Țugui) – Tudoran (63 D. Panait), Vînă (63 Cicâldău), Fl. Coman (59 Mățan) – Cioablă (46 Cr. Ene)
Antrenor Cristian Cămui

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ
Video Academia Hagi

Mihai Andries 19 Feb. 2015, 16:40 Stiri
Pe aceeași temă