O nouă veste șocantă pentru fotbalul românesc. Golgheterul Ligii 3 a renunțat la fotbal și a plecat la muncă în Italia, la doar 23 de ani

Marius ANGHEL 15 Jan. 2017, 14:53 Special

Valentin Buhăcianu a reușit un sezon de toamnă foarte bun la Atletico Vaslui, acolo unde a ajuns în vara anului trecut, după desființarea grupării Bucovina Pojorâta.

Dorneanul în vârstă de 23 de ani a reușit să marcheze nu mai puțin de 16 goluri în cele 14 meciuri disputate în tur, fiind golgheterul tuturor celor cinci serii de Liga a 3-a la jumătatea întrecerii. Aceste reușite și valoarea sa incontestabilă se pare că n-au fost suficiente pentru ca Valentin să poată duce un trai decent în România, în condițiile în care meseria de fotbalist nu mai este de ani buni în România una de invidiat.

Dezamăgit de promisiunile neonorate și de lipsa de perspective din fotbalul autohton, Buhăcianu a decis s-o rupă definitiv cu fotbalul în această iarnă. A plecat la muncă în Italia chiar înainte de sărbătorile de iarnă, chiar dacă nu a dus lipsă de oferte în ultimul timp.

Juventus București, liderul autoritar al Ligii secunde este una dintre echipele care și-a manifestat interesul pentru înregimentarea lui Buhăcianu, și chiar l-a trimis pe directorul tehnic Marin Barbu să-l urmărească pe viu la un meci de campionat, desfășurat pe finalul sezonului de toamnă. Valentin avea și varianta unui transfer la Foresta, mai aproape de casă, însă a ales siguranța unui loc de muncă stabil, în Italia.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 15 Jan. 2017, 14:53 Special
Pe aceeași temă