EXCLUSIV | Încă un transfer la Rapid. Alb-vișiniii semnează cu „Marco Reus” de România. Giuleștenii au anunțat și primul jucător care nu intră în planurile lui Pancu

EXCLUSIV | Încă un transfer la Rapid. Alb-vișiniii semnează cu

Rapid continuă campania de achiziții. După Matias Roskopf, atacant argentinian crescut de Boca Juniors, alb-vișiniii au semnat, conform surselor ProSport, cu Gabriel Dodoi. În vârstă de 20 de ani, fotbalistul este supranumit „Marco Reus” de Târgu Jiu, după mult mai cunoscutul atacant al celor de la Borussia Dortmund.

Dodoi evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și este văzut drept unul dintre fotbaliștii de viitor ai României.

Gabriel Dodoi a fost căpitan la juniori și tineret la Pandurii Târgu Jiu. A debutat la nici 16 ani în Liga 2. Tatăl lui a fost Mihai Dodoi, mijlocaș central la Pandurii. Ulterior, la începutul anului 2018, a ajuns la CFR Cluj, cu care a semnat un contract pe trei ani și jumătate, din postura de jucător liber. Nu a apucat, însă, să se impună la echipa din Gruia și a evoluat la echipa secundă a clujenilor. A fost împrumutat apoi la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, unde a jucat un singur meci în Liga 1, timp de 18 minute.

La începutul acestui an a fost împrumutat de CFR la Pandurii, unde în partea a doua a sezonului a evoluat în doar 10 meciuri și a înscris cinci goluri. O perioadă a fost accidentat.

Gabriel Dodoi va fi prezentat la Rapid în cursul zilei de miercuri.

Dodoi va fi al patrulea jucător care pleacă de la Pandurii. Denis Brînzan, Andrei Blejdea și Robert Dănescu au semnat și au fost prezentați la FC Argeș.

Robinho nu mai continuă

Altfel, Rapid a anunțat în această dimineață că s-a despărțit de brazilianul Robinho, care nu intra în planurile de Liga 2 ale antrenorului Daniel Pancu.

„OBRIGADO, ROBINHO! 👍

Rapid s-a întărit în această vară cu doi jucători ofensivi, George Tudoran și Matias Roskopf, urmând a se despărți de Guilherme Fagundes „Robinho”, cel care a marcat 9 goluri în 19 meciuri din Liga 3.

Brazilianul, ce a mai jucat în carieră la Rio Preto și Votuporanguense, nu intră în planurile lui Daniel Pancu pentru sezonul următor”, a anunțat Rapid pe pagina de Facebook.

Nici vârful lituanian Deivydas Matulevicius (30 de ani) nu mai este dorit la Rapid.

Articol scris de Răzvan Scarlat

Pe aceeași temă