Florin Costea a semnat cu o nouă echipă și a și marcat primele sale goluri. Fratele său, Mihai, se antrenează alături de el

Atacantul Florin Costea (34 ani) a iscălit, zilele trecute, contractul cu noua echipă pe care și-o trece, astfel, în CV. Fostul jucător al U Craiova, FCSB sau CFR Cluj va evolua în noul sezon la Viitorul Dăești, campioana județului Vâlcea, nou-promovată în Liga 3, pentru care, apoi, a și marcat primele goluri.

După ce marți a semnat contractul cu echipa din Dăești, a doua zi, miercuri, Florin Costea a marcat o „dublă” în meciul amical cu Aripile Pitești, câștigat cu 7-1. Atacantul originar din Drăgășani este din nou coechipier cu foști colegi de la CSM Râmnicu Vâlcea și Energeticianul, precum Lucian Iordache, Octavian Vasile sau Florian Pîrvu.

După pauză, Florin a fost înlocuit chiar cu fratele său, Mihai, jucător care este sub contract cu Al-Arabi (Emiratele Arabe), dar se antrenează, în vacanță, alături de echipa din Dăești. Cei doi frați au evoluat împreună și săptămâna trecută, în amicalul formației vâlcene cu CSM Slatina, pierdut cu 0-2.

În cariera sa, Florin Costea a jucat pentru Rarora Râmnicu Vâlcea, CSM Râmnicu Vâlcea, FC U Craiova, FCSB, CS Turnu Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula (Rusia), Zakho (Irak), din nou CSM Râmnicu Vâlcea (Liga 2), ACS Șirineasa, U Craiova 1948 SA sau Atletic Bradu (toate trei din Liga 3).

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Justin Stăvaru / Mediafax foto

Pe aceeași temă