Destinație surpriză pentru Florin Costea și Mihai Dina! Echipa unde vor juca după ce s-au despărțit de clubul lui Mititelu. „Nu ne-au dat actele. S-au temut de noi”

Destinație surpriză pentru Florin Costea și Mihai Dina!** Echipa unde vor juca după ce s-au despărțit de clubul lui Mititelu.

După ce au fost excluși din lotul echipei U Craiova 1948 SA, atacanții Florin Costea (33 de ani) și Mihai Dina (33 de ani) au semnat la „pachet” cu o altă formație de Liga a 3-a, Atletic Bradu, o adversară din aceeași serie în care evoluează și clubul lui Adrian Mititelu.

Penultima clasată în Seria a 3-a, Atletic Bradu, s-a mutat din această iarnă la Colonești (Olt) și are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, urmând ca din vară să își schimbe denumirea în Vedița. Primarul localității Colonești, Nicolae Stan, a încercat încă din vara anului trecut, după pierderea barajului, să o preia pe Atletic Bradu, însă mutarea nu s-a putut realiza atunci.

După ce a legitimat în iarnă șase jucători de la echipa de „județ” din Colonești, Atletic Bradu a obținut și semnaturile lui Costea și Dina, cărora le asigură aceleași salarii pe care aceștia le aveau la Craiova.

Cum clubul patronat de Adrian Mititelu a refuzat săptămâna aceasta să le dea actele celor doi atacanți, aceștia nu au putut juca vineri pentru noua echipă a Coloneștiului, care a remizat, scor 1-1, în etapa a 16-a, chiar împotriva celor de la U Craiova 1948 SA.

„Noi puteam juca și vineri pentru Colonești contra echipei lui Mititelu, dacă ne dădea actele, dar au refuzat și nu înțeleg de ce, pentru că noi nu am fost buni pentru ei. Poate s-au temut de noi. Eu și Florin am semnat la Colonești și mergem doar la meciurile oficiale, ne antrenăm la Craiova. Nu pot trece peste ce s-a întâmplat, noi am ajutat echipa, dar sunt oameni din interior care sunt amatori și fac mult rău. Eu îmi doresc să promoveze FC U Craiova, dar este greu”, a declarat, pentru Liga2.ro, Mihai Dina.

U Craiova 1948 SA a remizat cu Atletic Bradu, scor 1-1, după ce Claudiu Bălan a deschis scorul în minutul 8, din penalty, dar gazdele au egalat înainte de pauză, prin Marian Coman (44). Rezultatul s-a menținut la fel până la final. În aceeași etapă, prima din acest an, principala contracandidată la promovare, Turris Oltul Turnu Măgurele a câștigat cu 7-1 în deplasarea de la Viitorul Domnești și și-a luat un avans și mai mare în clasament. După 16 etape, liderul Turris are 37 de puncte, iar echipa lui Mititelu e pe locul 3, cu 31 de puncte. Între ele este Flacăra Horezu, cu 33 de puncte.

În tentativa de a se salva de la retrogradare, noua echipă din Colonești nu se oprește aici cu transferurile. În scurt timp, pe banca tehnică ar putea ajunge Constantin Schumacher, care a pregătit-o ultima dată pe Rapid și a promovat-o în Liga 3, iar lotul ar putea fi completat cu încă trei-patru jucători din zona Piteștiului. Atletic Bradu are doar 14 puncte acumulate în acest sezon.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Vlad Daniel Blog

Pe aceeași temă