Braziul face „anchetă”! Nu înțelege cum a ajuns să trimită un jucător în Liga I

16 Mar. 2012, 14:20 Bursa transferurilor
Braziul face

Chimia Brazi a organizat miercuri o conferință de presă, pe ordinea de zi fiind, atât amănunte privind returul, unul în care obiectivul anunțat este, clar – promovarea, dar și cazul Ionuț Șerban, jucător ajuns la Sportul Studențesc, unde joacă, în Liga I, deși, Chimia îl cedase echipei Prahova Tomșani.

Chimia a anunțat că, nu deține toate actele privitoare la legitimarea lui Șerban, la Sportul, dar că va face tot posibilul să „descurce” acest caz, adică fotbalistul venit, ca junior, de la Petrolul, să ajungă la Tomșani! „Va fi o anchetă, noi nu știm clar cum a ajuns la Sportul și susținem că nu avea cum să ajungă la Sportul, regulamentar„.

Oficialii Chimiei au acuzat că „a fost dat liber de către AJF”, fapt contrazis însă de Silviu Crângașu – președintele acestui for. Acesta și-a precizat poziția privind „cazul Șerban”, anume că: „nu s-a eliberat nicio hârtie privind jucătorul Șerban, pentru FRF sau LPF, niciun fel de document privind statutul său și, de asemenea, la comisiile AJF Prahova, jucătorul nu a făcut obiectul vreunui litigiu, la comisii. Dacă s-a înregistrat vreo hârtie, este dreptul cluburilor, eu nu pot interzice înregistrarea unor contracte, de către cluburi. Repet, vorbește în necunoștiință de cauză, cine spune că AJF-ul l-a dat liber pe Șerban”.

Clubul din brazi a promis o nouă conferință, după ce va avea la dispoziție întregul „puzzle”, după care a „pierdut” căpitanul Naționalei de juniori.

Articol scris de Marian DIMA

16 Mar. 2012, 14:20 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă