Turneu de fotbal feminin la Buzău

Marius ANGHEL 04 Feb. 2013, 11:54 Special

Buzăul va găzdui un interesant turneu de fotbal feminin în cadrul căruia se vor duela patru dintre echipele care evoluează în campionatul primei ligi. Este vorba despre Navobi Iași, CS Brazi, CSS Târgoviște și reprezentanta gazdelor, Viitorul, meciurile urmând să se dispute duminică (11.00-17.00) pe terenul sintetic ,,Cornel Negoescu”. Competiția care are caracter de verificare este organizată de clubul buzoian în colaborare cu Asociația Județeană de Fotbal și Direcția Județeană de Sport și Tineret.

„Prin organizarea acestui turneu dorim să promovăm fotbalul feminin în Buzău și bineînțeles să avem câteva meciuri de pregătire înainte de reluarea campionatului. Formațiile participante vor oferi celor prezenți în tribune niște meciuri extrem de interesante și spectaculoase. Sperăm ca spectatorii să vină în număr cât mai mare la acest turneu chiar dacă este doar unul amical.”, a declarat antrenorul formației Viitorul Buzău, Marius Musceleanu.

Acesta este de fapt și cel care a înființat echipa buzoiana în urmă cu aproape trei ani iar printre jucătoare se regăsesc și cunoscutele pugiliste Steluța Duță și Mariana Răducan. Alături de acestea din lot mai fac parte: Ruxandra Neagu, Andreea Barău, Nicoleta Lunca, Evelina David, Oana Podaru, Oana Dragu, Gabi Bucur, Alexandra Dobre, Andra Popescu, Alexandra Boncu, Dana Ghiurea, Maria Popa, Elena Pasăre, Ema Stoica, Alina Eftimescu, Georgiana Nistor, Roxana Zanfir, Mirela Moraru, Maria Ciolcan.

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 04 Feb. 2013, 11:54 Special
Pe aceeași temă