Situație critică la Petroșani: s-au furat gardurile de la stadion

Marius ANGHEL 20 Jan. 2014, 16:33 Special
Situație critică la Petroșani:** s-au furat gardurile de la stadion

Gluma pare să se îngroașe la Jiul Petroșani. Dacă reunirea echipei se află sub semnul întrebării, baza sportivă este cea care dă mari bătăi de cap oficialilor. Tică Ititescu, vicepreședintele clubului, trage un semnal de alarmă și afirmă că o parte din gardul de la terenul trei a fost furat.

„Baza se află într-o continuă stare de degradare. Ușa de la centrală a fost furată. Apa s-a îmbibat în acoperișul care începe se să decojească. Nu mai avem cu ce tunde iarna de pe gazon. Situația este una alarmantă. Vestiarele din spatele stadionului sunt și ele degradate. Este clar că dacă nu se va face ceva vom pierde și baza”, a declarat oficialul din Vale.

Gloriile deplâng situația în care s-a ajuns

Ilie Botezatu și Stelian Homan, foști portari la Jiul Petroșani deplâng situația în care a ajuns echipa de fotbal și îndeamnă autoritățile locale din Petroșani să ia măsuri.

Botezatu a jucat patru ani la Jiul în Liga a II-a și în Liga a III-a fiind aproape de echipă în momentele cele mai grele. „Eu am prins o perioadă grea la Jiul în care mai toți au plecat iar noi jucătorii autohtoni am rămas lângă echipă. Este dureros ceea ce se întâmplă acolo nu știu ce poate să facă primarul din puncte de vedre legal dar eu cred că ar trebui să se implice până nu este prea târziu. Pe vremuri  baza Jiului era  adevărată bijuterie și acum nu îmi vine să cred ce se întâmplă. Este clar că oamenii nu au plecat de bine de acolo, dar Jiul trebuie să existe”, spune Ilie Botezatu.

Aceeași opinie o împărtășește și fostul mare portar Stelian Homan, care între timp a plecat din Vala Jiului. „Cel mai tare îmi pare rău de baza sportivă. Am auzit că a început să se fere una alta de pe acolo. Ar trebui făcut ceva ca echipa să aibă continuitate să o preia un alt om de afaceri. Este cam greu ca autoritățile să mai facă ceva cu toate că e de datoria lor să aibă grijă de bază”, a spus Stelian Homan.

Articol scris de Loredana Juglea
 

Marius ANGHEL 20 Jan. 2014, 16:33 Special
Pe aceeași temă