Show cu Vlădoiu și Belodedici pentru vrânceni!

Marius ANGHEL 04 Mar. 2013, 10:14 Special

Foștii fotbaliști Jean Vlădoiu și Miodrag Belodedici au fost atracțiile meciului demonstrativ organizat sâmbătă seara în polivalenta focșăneană, meci care a strâns o parte din gloriile fotbalului vrâncean și organizat de CS Covaci Junior Focșani alături de Asociația Județeană de Fotbal Vrancea.

Modești și „fără fițe”, Vlădoiu și Belodedici au arătat că însă se mai pricep la fotbal, în ciuda vârstei. Execuțiile lor au fost răsplătite cu aplauze de spectatorii prezenți în sală, iar scopul partidei a contat mai puțin în condițiile în care a primat spectacolul. Totuși, a existat și o echipă învingătoare, cea în rândul căreia au evoluat Vlădoiu și Belodedici, scor final 10-8. Cei doi au marcat câte trei goluri fiecare, celelalte goluri fiind marcate de Serea -2, Brutaru și Marius Martiș.În echipă au mai evoluat Burgă, Paraschiv, Costel Potlog și Orlando Șerbănică. Pierzătorii au înscris prin Covaci-2, Mircea Lazăr-4 și Janette Avram, iar pe teren s-au mai aflat Ionel Cristinel, Romică și Marcel Corozanu și Titi Rusu.

CSM Focșani și Șoimii Buzău au câștigat

    Turneul de juniori a revenit echipelor CSM Focșani (la grupa 2004) respectiv Șoimii Buzău (la grupa 2005). În finala categoriei 2004, CSM Focșani (antrenor Orlando Șerbănică) s-a impus cu 3-1 în fața echipei Junior Galați, iar Sorin Preda (CSM) a fost declarat cel mai bun portar. La 2005, Șoimii Buzău s-a clasat pe primul loc, iar CSM Focșani s-a clasat pe locul 2.

Articol și foto de George DUMITRU
 

Marius ANGHEL 04 Mar. 2013, 10:14 Special
Pe aceeași temă