Sdrobiș nu vede cu ochi buni candidatura lui Gică Popescu la șefia FRF: „Se schimbă un sistem păgubos cu unul de familie”

Mihai Andries 12 Jan. 2014, 17:00 Special
Sdrobiș nu vede cu ochi buni candidatura lui Gică Popescu la șefia FRF:**

Candidatura lui Gică Popescu la șefia Federației Române de Fotbal și-a găsit un nou contestatar. Ioan Sdrobiș a criticat dur și activitatea lui Gică Hagi la Academia de Fotbal pe care o deține.

„Se schimbă un sistem păgubos și va veni la conducere, așa cum se preconizează, alt sistem, unul de familie Popescu – Hagi. În afara faptului că a dezvoltat o afacere cum ar trebui să fie mai multe, a monopolizat toate selecționatele de tineret. Totul se reduce la Academia lui Hagi, dar nu se poate așa ceva. S-a făcut o arie de selecție păguboasă. El ia jucători crescuți de altcineva, îi șlefuiește puțin și îi vinde apoi. El și-a construit Academia pe munca altora, iar Zoltan Iasko face o treaba murdară pentru el, racolează tinerii din teritoriu și îi duce la Constanța, fără acordul nimănui. Să mă contrazică dacă poate, am destule exemple, noi muncim și alții fură muncă noastră”, a spus „Părintele”.

„Fotbalul românesc este dotat cu calități native. Dar apar jucători slabi din străinate. Aș vrea ca cine vine la Federație să fie neutru, neîmbâcsit de relații. Trebuie un om corect. Dacă vor veni ăștia, vor avea obligații către cei ce i-au susținut și asta este dezastruos. Vor fi multe favoruri. Nu știu dacă Gică Popescu merită să vină să conducă, mai ales că el are un dosar. Sau poate Hagi vreodată să spună cuiva că a trântit vreun meci, când el a salvat Viitorul așa cum a făcut-o?”, a mai spus coordonatorul centrului de copii și juniori de la Onești în emisiunea „Fotbal la matineu” de la Sport Total FM.

 

 

Mihai Andries 12 Jan. 2014, 17:00 Special
Pe aceeași temă