S-a dat startul în Turneul Vedetelor de la Brașov! În prima zi, Buga, Cernat, Răzvan Marin, Cristi Ionescu sau Nicoliță au făcut spectacol

Marius ANGHEL 28 Dec. 2016, 11:08 Special

Nu a fost loc de surprize în prima zi a Turneului Vedetelor de la Brașov, desfășurat la Sala Sporturilor. Ieri, în prima zi a competiției s-au disputat meciurile din grupe, iar favoritele au făcut legea. Turneul se întinde pe durata a trei zile, marți, miercuri și joi.

Foști sau actuali fotbaliști au făcut spectacol pe parchetul Sălii Sporturilor. Spectatorii care au fost prezenți în tribune i-au putut vedea la lucru pe Florin Iacob, Marius Constantin, Marian Constantinescu, Dinu Todoran, Răzvan Marin (foto principal) sau Vasile Maftei (echipa No Problem), pe Buga, Stîngă, Boția, Alupoaie, Avram, Forika, Cristea, Damian și Burlacu (echipa Claly), Petre Marin, Sorin Ghionea, Adrian Neaga, Stelian Stancu, Bănel Nicoliță, Gigel Coman (echipa Pronostic Sportiv), Cristi Ionescu, Romeo Surdu, Balint, Pînzaru, Minescu și Nae Rusen (echipa Allstadt), dar și pe Dani Oțil și cei din echipa sa Neatza&Prietenii (foto jos).

Meciul primei zile a fost cel dintre steliștii de la Pronostic Sportiv și brașovenii de la Allstadt. Neaga și compania au condus cu 2-1, dar în partea secundă, foștii „stegari”, Surdu, Cristi Ionescu și Balint au reușit o revenire de senzație și au câștigat cu 3-2!

Turneul va continua și astăzi cu meciurile din grupe, iar joi, în ultima zi a competiției, vor avea loc finalele.

În premieră, la ediția din acest an, organizatorii vor acorda trofeul „Marius Lăcătuș” pentru câștigătoarea turneului, golgheterul competiției va primi trofeul „Nicolae Pescaru”, iar cel mai bun portar va primi trofeul „Ibrahim Dossey”.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 28 Dec. 2016, 11:08 Special
Pe aceeași temă