România U 18, locul doi în Israel

18 Dec. 2008, 16:58 Special
România U 18, locul doi în Israel

Turneul de pregătire din Israel s-a dovedit a fi unul foarte bun pentru juniorii României. Tricolorii mici au disputat meciuri împotriva țării gazdă, Germaniei și Finlandei. Două victorii și un egal, Romănia se poate lăuda cu un bilanț pozitiv, la finalul turneului.

În primul meci, România a întâlnit reprezentativa Finlandei, pe care a învins-o cu scorul de 2-0, golurile fiind înscrise de George Sofroni, jucătorul Ceahlăului, și de Denis Alibec, jucător legitimat la Farul Constanța. Tot în primul meci al turneului, Germania a învins Israelul cu același scor.

În cea de-a doua zi, România a remizat cu Germania, scor 2-2. Chiar dacă tricolorii au deschis scorul prin Cătălin Crăciun, jucătorul Craiovei, nemții au întors rezultatul, preluînd conducerea, dar Marius Albu, juniorul Stelei, a egalat în partida ce s-a disputat la Netanya. În aceeași zi, țara gazdă a învins Finlanda cu 2-0.

După ce ieri a fost zi de pauza, zi în care jucătorii au vizitat Ierusalimul, astăzi s-au dispatat și ultimele jocuri ale turneului amical din Țara Sfântă. România a obținut cea de-a doua victorie împotriva Israelului cu scorul de 2-1, golurile fiind înscrise de Albu și de Cătălin Crăciun. Din păcate pentru tricolori, Germania învins Finlanda cu scorul de 5-2 și astfel a terminat turneul pe primul loc, devansând România la golaveraj.

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

18 Dec. 2008, 16:58 Special
Pe aceeași temă