Ripensia recrutează jucători pentru echipa a doua

Mihai Andries 02 Jul. 2013, 16:57 Special
Ripensia recrutează jucători** pentru echipa a doua

În urmă cu aproximativ un an, cu 2-3 luni înaintea revenirii oficiale în iarbă a lui ˝Ripi˝, pe arena de la Gara Mică se încropea o echipă din care făceau parte mulți jucători care, deși în mare parte tineri, renunțaseră la ideea de a mai juca fotbal în mod organizat, dezamăgiți de experiențele avute și sătuli de minciuni. Din vorbă în vorbă se auzea că s-ar începe construcția unui club care se vrea a fi altfel. O construcție solidă, care să pornească de jos și, pas cu pas, să se ridice spre vârful piramidei fotbalului autohton. Un club la care jucătorii să fie respectați, să aibă parte de un program de pregătire la nivel profesionist, iar promisiunile făcute de către conducere să nu rămână doar vorbe. 

Încet-încet, văzând că lucrurile par a fi într-adevăr serioase, tot mai mulți fotbaliști talentați s-au indreptat către stadionul ˝Electrica˝, o mare parte dintre ei fiind reactivați și reușind într-o perioadă scurtă de timp performanța câștigării Cupei României la nivel județean și promovării din Campionatul Municipal, alături de Ripensia Timișoara.

Acum, la un an distanță de la formarea acelei echipe, clubul vrea să treacă la o nouă etapă, înființând echipa a doua a Ripensiei, care va evolua începând din toamnă în Campionatul Municipal.  Tehnicienii clubului sunt în căutarea fotbaliștilor tineri și talentați din zona Banatului și nu numai, dornici de a face performanță în fotbal. FC Ripensia Timișoara asigură climatul propice pentru fiecare jucător care se alătură proiectului, oferind o pregătire de nivel superior, cu antrenamente plăcute, concentrate în special pe lucrul specific, staff tehnic și medical profesionist. Desigur, echipa a doua va avea ca obiectiv creșterea valorii jucătorilor și propulsarea acestora în prima echipă. Ripensia 2 va fi pepiniera primei echipe, dar, de ce nu, va putea furniza jucători bine pregătiți și pentru alte echipe valoroase.

Ripensia caută tineri care să adere la valorile promovate de club: moralitate, respect, onoare, demnitate, caracter, sportivitate. Împărtășiți aceleași valori și sunteți atrași de cele de mai sus? Sunteti talentați, dar și pasionați? Sunteți dornici și sperați să mai realizați ceva în fotbal? Vreți și puteti să vă antrenați mai mult? Nu mai stați pe gânduri și inscrieți-vă la preselecțiile pe care Ripensia le face în vederea formării echipei a doua! Cine știe, poate aveți șansa de a ajunge direct la echipa mare…

Pentru înscrieri puteți trimite un e-mail la adresa [email protected], cu următoarele date: nume, prenume, anul nașterii, număr de telefon, ocupație, echipe la care ați jucat. De asemenea,  puteți contacta clubul telefonic la numerele 0722 557 133 (manager Radu Suciu) si 0732 152 692 (antrenor Ovidiu Olariu).

Începând cu 9 iulie va puteti inscrie și direct la stadionul Electrica, de luni până vineri, începând cu orele 18:30.

 

Sursa: Ripensia Timișoara

Mihai Andries 02 Jul. 2013, 16:57 Special
Pe aceeași temă