Primăria refuză să sprijine fotbalul din Hunedoara!

Medrea Nicoleta 17 Feb. 2009, 13:08 Special
Primăria refuză să sprijine fotbalul din Hunedoara!

O epistolă semnată de primarul Hunedoarei și care a ajuns în cutia poștală a peste 30.000 de hunedoreni a semănat îngrijorare și suspiciune printre suporterii echipei de fotbal Corvinul. Pe fila în format A4 care cuprinde 21 de puncte prin care edilul șef îi informează pe cetățenii Hunedoarei despre tot ce a făcut în cele peste șase luni de mandat dar și asupra proiectelor în derulare nu se regăsea niciun punct legat de revigorarea mișcării sportive și nici a reactivării echipei de fotbal Corvinul Hunedoara – promisiune făcută de edilul șef în campania electorală.

 
Fără sport și fotbal
Reacțiile ultrașilor nu au întârziat să apară și au fost postate pe site-ul oficial al suporterilor hunedoreni – corvinul1921.ro: "Primarul nostru iubit și onorant ne-a spus de un milion de ori că, din vară, vom avea echipa de fotbal, dar acum ne-a trimis scrisori acasă cu planurile lui și eu, unul, nu am văzut niciunde ceva legat de revigorarea sportului hunedorean sau refacerea echipei Corvinul, nimic!", este mesajul postat sub nickname-ul "Sticlar" completat de "a_c": "Apropo de aceste scrisori trimise de domnul primar hunedorenilor, nici la programe în derulare, nici la programe de viitor nu menționează nimic de Corvinul. O fi uitat promisiunea sau…".

"Suntem în negocieri"
În replică, primarul Ovidiu Hada s-a arătat intrigat de reacția faniilor, a refuzat să creadă că aceștia și-au exprimat nemulțumirile pe site-ul lor dar a admis că nu a prins în mesajul său nimic despre echipa de fotbal. Edilul șef îi liniștește totuși pe suporteri.  "Dacă fanii și-au exprimat îngrijorarea pe website e ca și cum nu au făcut-o. Acolo poate să scrie oricine și eu nu am timp să citesc toate site-urile. Dacă au o problemă, să vină la mine și discutăm. Reactivarea echipei Corvinul nu am putut-o prinde în niciun capitol din scrisoare, însă nici nu am omis-o voit. Este o problemă care ține de atragerea unor investitori și suntem încă în negocieri, în discuții. În acest moment, nu este nimic sigur, dar vom face tot ce depinde de noi", a declarat Ovidiu Hada.

 

Medrea Nicoleta 17 Feb. 2009, 13:08 Special
Pe aceeași temă