Olandezii de la Maastricht vin la Cupa „Mihai Ivăncescu”. Steagu Roșu Brașov e organizatorul ediției a 8-a a turneului

Marius ANGHEL 10 Jun. 2016, 14:49 Special

Peste doar două săptămâni, mai precis în perioada 24 – 27 iunie 2016, la Brașov are loc un puternic turneu juvenil, la care și-a anunțat prezența și un club din Olanda – MVV Maastricht!

Este vorba despre ediția cu numărul 8 a Cupei „Mihai Ivăncescu”, având ca sponsor tehnic, anul acesta, firma Masita, olandezii de la MVV Maastricht anunțându-și prezența la Brașov încă din luna martie, la turneul organizat în memoria fostei glorii a fotbalului brașovean, Mihai Ivăncescu. Alături de aceștia vor mai participa echipe din București, Iași, Brașov, Voluntari, Sibiu, Zlatna, Bacău, Vaslui, Giurgiu și altele.

Desigur, echipele din municipiul și județul Brașov vor fi „dominante”, numeric, clubul organizator, ACS Steagu Roșu Brașov, având ca parteneri clubul FC Brașov, AJF și Primăria Municipiului Brașov, prin Direcția de Sport si Tineret. Și anul acesta, organizatorii au „noutăți educative”, pe lângă vizite la cetatea de la Râșnov și cea de la Făgăraș, IPJ Brașov, prin biroul de prevenire, organizând unele demonstrații pentru micuții fotbaliști!

Ca și la ediția trecută, festivitatea de premiere se va desfășura la CORESI Shopping Resort, o altă surpriză fiind aceea că, anul acesta, o parte din jocurile micuților vor fi transmise în direct pe pagina de internet a evenimentului: www.cupamihaiivancescu.ro.

Categoriile de vârstă participante la turneul de la Brașov sunt 2005, 2006, 2007, 2008 și 2009.

„Dorim să promovăm valorile corecte, specifice vârstei, dorim să oferim mai mult decât un turneu, recreere, educație și bună dispoziție, și ne bucurăm să avem și Prahova alături”, spun organizatorii turneului, Eduard Gherghe și Dragoș Ivăncescu, acesta din urmă fiind chiar fiul celui care a făcut parte din lotul României la Mondialul din 1970, din Mexic, trecut în neființă în prima zi a anului 2004.

Marius ANGHEL 10 Jun. 2016, 14:49 Special
Pe aceeași temă