O nouă echipă de fotbal la Râmnicu Vâlcea? Primarul nu exclude această variantă: „Vom face o dezbatere. Au apărut multe solicitări”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 30 Mar. 2017, 17:31 Special
O nouă echipă de fotbal la Râmnicu Vâlcea?** Primarul nu exclude această variantă:

În ședința ordinară a Consilului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, desfășurată ieri, edilul Mircia Gutău a anunțat că secția de fotbal a SCM Râmnicu Vâlcea, club proaspăt înființat, va avea în acest an un buget de 4 milioane de lei.

„Vom aloca în acest an 4 miliarde pentru fotbalul juvenil, acolo se va face un proiect și o ordine așa cum trebuie. Urmează să se aprobe tarifele de folosire a terenului, se modernizează terenul sintetic și se refac vestiarele. Gazonul artificial se va aduce în circa o lună și jumătate și va fi unul excelent. Gazonul vechi de pe terenul sintetic se va duce la locurile de joacă din municipiu”, a afirmat primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău.

Cele două terenuri de pe stadionul Municipal, cel sintetic și cel mare se vor închiria contra cost începând cu data de 1 iulie.

Primarul Mircia Gutău nu exclude pe viitor apariția la SCM Râmnicu Vâlcea a unei echipe de Liga a 3-a. „Vom face o dezbatere și pentru fotbal, mi-au apărut foarte multe solicitări pentru a înființa o echipă. Legea nu mai permite să avem asocieri cu firme private, dar dacă vom ajunge la concluzia că putem susține o echipă de Liga a 3-a, unde am înțeles că bugetul este de circa 5 miliarde, atunci poate vom face și acest lucru! Dar, să facem lucrurile temeinic, vreau să fac ordine”, a mai spus edilul Mircia Gutău.

Este exclus însă ca SCM să înființeze din acest an o echipă de fotbal, bugetul pe anul actual fiind deja aprobat, fără a prevede bani pentru ea.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 30 Mar. 2017, 17:31 Special
Pe aceeași temă