„Municipalul” băcăuan va fi modernizat în baza programului Uefa Hat-Trick 2

Mihai Andries 06 Mar. 2013, 23:28 Special
„Municipalul

Bacăul, Tulcea și Mioveniul sunt singurele orașe din România care beneficiază de acest sprijin financiar de la Uefa, în cuantum de 140.000 euro, destinat reabilitării suprafețelor de joc. Ieri, delegații celor trei orașe au avut o întrevedere la sediul FRF cu președintele Federației, Mircea Sandu și cu reprezentanții firmei care va executa lucrările de modernizare. Singura problemă este legată de data începerii lucrărilor, Bacăul având de ales între perioada de primăvară și cea de toamnă.

„€œExistă două perioade de însămânțare. Prima se încheie pe 30 aprilie, iar cea de-a doua începe la 1 septembrie. Cel mai probabil, noi vom opta pentru a doua perioadă deoarece, până la însămânțare, trebuie realizate o serie de lucrări care necesită timp, gen decaparea terenului sau montarea instalației de irigare. O decizie finală va fi luată de conducerea Primăriei, însă, repet, fiind vorba de o lucrare de anvergură, șansele de a începe lucrările de modernizare în această primăvară sunt destul de mici”, a declarat directorul sportiv al divizionarei C băcăuane, Sport Club Bacău, Remus Pozânărea, după întrevederea avută ieri la sediul FRF.

Tinând cont că lucrările de modernizare a suprafeței de joc au o durată de patru luni, în cazul în care „Municipalul” va intra în reabilitare la 1 septembrie, el va fi utilizabil la începutul lui 2014. Asta ar însemna ca Sport Club să susțină meciurile de acasă din turul de campionat 2013-2014 pe stadionul „€œLetea” în locul „€œMunicipalului”. De altfel, oficialii grupării băcăuane au primit asigurări din partea conducerii FRF că, în cazul în care vor promova în liga secundă, vor primi acceptul să joace pe un stadion de condiție inferioară precum „€œLetea” până la încheierea lucrărilor de pe „Municipal”.

 

Sursa: Deșteptarea

Mihai Andries 06 Mar. 2013, 23:28 Special
Tags:
Pe aceeași temă