Mititelu anunță revirimentul Științei: „Dumnezeu există! Universitatea Craiova nu a murit. Procedura falimentului va fi anulată”

Mihai Andries 14 Jan. 2015, 23:00 Special
Mititelu anunță revirimentul Științei:**

Adrian Mititelu le oferă din nou speranțe suporterilor Științei. Printr-un comunicat postat pe site-ul ediție.ro, sub titlul „SOC! Falimentul Universitatii Craiova va fi anulat!”, omul de afaceri craiovean susține că echipa care a scris istorie în fotbalul românesc va scăpa de faliment. Mai precis, decizia irevocabilă luată de Curtea de Apel Brașov pe 17 septembrie 2014, care pecetluia soarta Universității, va fi anulată, susține sursa citată.

Mititelu afirmă că, pe 4 februarie, data judecării cererii depuse de el la Tribunalul Brașov, cerere care va fi soluționată în favoarea sa, decizia de intrare în faliment va fi anulată, iar clubul va fi pus în situația juridică de la 15 februarie 2006: „Dumnezeu există! Universitatea Craiova nu a murit! Procedura falimentului va fi anulată , iar clubul va fi repus în situația juridică de la 15.02.2006.Suma de bani care a stat la baza declanșării procedurii de insolvență din 15.02.2006 – NU ESTE DATORIA UNIVERSITĂ‚ȚII CRAIOVA! Prin escrocherie și fals ajutat de gașca mafiotă din Craiova și Bucuresti, Luca Theodor, patronul EURO EXPO SRL Târgu Mureș, a indus în eroare instanțele judecătorești, prezentând ca adevarata, o faptă mincinoasă”, se arată în comunicatul postat pe site-ul ediție.ro. De asemenea, pentru a-și susține afirmațiile, Mititelu a adăugat și o serie de documente.

CLICK AICI PENTRU A CITI COMUNICATUL INTEGRAL

Articol scris de Cristian VOICU

Mihai Andries 14 Jan. 2015, 23:00 Special
Pe aceeași temă