Mircea Dridea: „Petrolul care a dat faliment acum este o clonă creată în 2003”

Marius ANGHEL 05 Jul. 2016, 16:08 Special
Mircea Dridea:**

Fostele glorii ale clubului Petrolul Ploiești au primit acceptul primăriei de a-și prezenta proiectul „Petrolul 52” în sala de conferințe a stadionului abia la o oră după ce evenimentul a început iar foștii jucători ai echipei și-au expus ideile pe o alee situată lângă stadion.

Foștii jucători ai echipei Petrolul au înaintat vineri o cerere către CSM Ploiești, administratorul arenei, prin care solicitau să li se permită organizarea unei conferințe de presă a stadionului. Cererea a fost înapoiată luni cu specificația: ,,Așteptăm răspunsul domnului primar”. Ulterior, pe site-ul primăriei a fost postat răspunsul autorităților. Potrivit acestora, fostele glorii aveau asigurat accesul în incinta sălii, însă acordul a venit la o oră după ce conferința de presă începuse.

,,Falimentul societății lui Dan Capră poate dura o lună sau doi ani. Vrem să acoperim acest vid și să avem continuitate. În momentul în care procedurile legate de marcă, siglă, culori vor fi finalizate, vrem ca, alături de autoritățile locale, să reînviem Petrolul. Noi vrem o echipă curată, care să poată fi partenera primăriei, dacă aceasta va dori să se implice. Ideal ar fi să existe o unitate de gândire pentru demararea unui proiect nou, iar noi am oferit drept variantă de lucru un proiect pe care l-am inițiat în iulie 2003, Petrolul 52. S-a tot vorbit de clone, dar să ne aducem aminte că Petrolul care a dat faliment acum este o clonă creată în 2003, odată cu fuziunea de la acea vreme, cu Astra. Suntem peste 50 de foști jucători petroliști în acest proiect, iar Vivi Răchită este binevenit alături de noi. Cred că suporterii sunt cei mai importanți, ei au ținut mereu steagul sus, au susținut echipa în toate momentele grele. Din păcate, trebuie să spun că este dureros ca unii dintre ei să arunce cu pietre în noi, cei care am făcut ceva pentru Petrolul”, a spus Mircea Dridea.

Printre inițiatorii proiectului Petrolul 52 sunt Mircea și Virgil Dridea, Eduard Iuhas, Șoni Pall, Vasile Cosarek, Gheorghe Mârzea, Ion Cojocaru, Decu Crângașu, Sandu Pitulice, Nicolae Nuță, Paul Gușă, Gabi Călin, Octavian Grigore, Nae Constantin, Sebi Tudor, Nicolae Ruse.

Articol scris de Sorin Georgescu (Mediafax)

Marius ANGHEL 05 Jul. 2016, 16:08 Special
Pe aceeași temă