Chindia pleacă de la Buzău și se întoarce la Ploiești. Primul meci, weekendul viitor

Marius TUDOR 07 Sep. 2021, 12:20 Liga 2
Chindia pleacă de la Buzău și se întoarce la Ploiești. Primul meci, weekendul viitor

Chindia Târgoviște revine la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, casa Petrolului, pentru disputarea meciurilor din Liga 1 din organizare proprie.

Echipa târgovișteană a evoluat în ultima perioadă „acasă” la Buzău, pe arena Gloria, casa altei divizionare secunde, FC Buzău.

Chindia se mută din nou la Ploiești

Anunțul oficial a fost făcut în această dimineață de clubul din Târgoviște.

Cum stadionul propriu, „Eugen Popescu”, se află încă în reabilitare – lucrările au început de doi ani și două luni -, Chindia își schimbă din nou casa, de data asta cel mai probabil pentru că arena de la Buzău, pe care ajunsese în februarie, nu deține instalație de încălzire a gazonului, necesară în perioada rece.

„Începând cu jocul din etapa a 9-a, cel cu Farul Constanța, echipa noastră va susține meciurile de pe teren propriu la Ploiești, pe stadionul , a anunțat Chindia.

Chindia a mai jucat în acest an 2021 la Ploiești, cu FC Botoșani (2-3) și CFR Cluj (0-1), pentru ca în februarie să se mute pe arena din Parcul Crâng, unde a obținut rezultate foarte bune, respectiv a încheiat sezonul pe locul 7 în Liga 1, la o repriză de play-off-ul competiției.

Jocul cu Farul, primul de la revenirea la Ploiești

În noile condiții, meciul cu Farul Constanța (fosta Viitorul), care va avea loc în jurul datei de 17-18 septembrie, va fi primul din noua „sesiune” la Ploiești.

De amintit că primul joc pe teren propriu al Chindiei de la revenirea în Liga 1 a avut loc la Ploiești, cu Viitorul, în iulie 2019 (0-1). Peste 3.000 de suporteri au venit atunci de la Târgoviște să încurajeze nou-promovata, care a făcut un meci bun cu echipa lui Gheorghe Hagi.

De când joacă în Liga 1, Chindia și-a disputat meciurile de pe teren propriu pe stadioanele din Ploiești, Giurgiu, Buftea, iar Ploiești, Buzău și, acum, din nou Ploiești.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-egala-cu-chindia-in-amical-targovistenii-au-marcat-in-ultimele-minute-si-au-evitat-infrangerea-in-fata-echipei-din-liga-2-19199250

 

Marius TUDOR 07 Sep. 2021, 12:20 Liga 2
Pe aceeași temă