„Maximii” l-au omagiat pe Ion Oblemenco

Marius ANGHEL 07 Jan. 2014, 12:16 Special
„Maximii

Cu ocazia zilei de Sfântul Ion, mai mulți componenți ai Craiovei Maxima au fost la cimitirul Ungureni pentru a cinsti memoria lui Ion Oblemenco. La mormântul „Tunarului” au fost depuse coroane de flori și lumânări de către foști coechipieri și colaboratori, unii dintre ei, precum Gheorghiță Geolgău, Ion Împușcătoiu și Ion Ciocan, sărbătoriți de ziua numelui.

Au mai fost prezenți Nicolae Tilihoi, Nicolae Negrilă, Nicolae Ungureanu, Costică Donose, și fiul său, Alin Donose, Dandu Ustabacieff, Daniel Mogoșanu, Alin Dobrotescu, Bogdan Pâncu.

Delegația s-a îndreptat apoi spre cimitirul Sineasca și cel de la Mofleni pentru a-i omagia și pe alți foști componenți ai Științei precum Costică Ștefănescu, Zoli Crișan, Petre Deselnicu sau Cristi Neamțu.

CSU a găsit marea problemă a clubului – ofițerul de presă!

La promovarea în funcția de director general al clubului, Gheorghiță Geolgău declara că unul dintre obiective este îmbunătățirea imaginii și a relației cu mass-media. Probabil în acest sens, imediat după Anul Nou a făcut și o mutare în acest sens, tocmindu-și un nou ofițer de presă, Liviu Bistriceanu luându-i locul lui Cosmin Cojocăreanu.

Numirea nu a fost anunțată oficial și nici operată pe site-ul clubului. Numai că efectele au întârziat să se vadă, iar comunicarea este tot mai dificilă, inclusiv la acțiunea de la locurile de veci ale fostelor glorii ale clubului, fiind tratată superficial de oamenii responsabili cu imaginea la CSU, respectiv neanunțată și nepromovată.

Pentru CSU, problema ofițerului de presă pare să fie una extrem de importantă, din moment ce se află la a treia persoană care ocupă acest post în ultimele 6 luni.

Articol scris de Cosmin STAICU

Marius ANGHEL 07 Jan. 2014, 12:16 Special
Pe aceeași temă