Lefteri, în vacanță

29 Jun. 2009, 14:50 Special
Lefteri,** în vacanță

Jucătorii de la CS Vulcan au plecat cu buzunarele goale, în vacanța de vară, asta după ce au retrogradat în liga a patra. Oficialii au promis că le vor achita restanțele cu banii pe care îi vor obține din vânzarea tribunei pe care au dus-o la fier vechi.

 

„Mulți dintre noi nu avem nici bani de drum, avem familii și nu ne-am luat bani cu lunile. Este nedrept ceea ce s-a întâmplat. Noi nu am vrut să retrogradăm, dar conducerea  a fost cea care nu i-a păsat. Avem impresia că uneori chiar și-a dorit acest lucru”, spun jucătorii.

Și antrenorul Dumitru Marcu spune că nu știe dacă va mai reveni la echipă. „Conducerea nu s-a implicat așa cum trebuie. În ultimele luni nici nu mai venea la jocuri”, a spus antrenorul.

 

Jucătorii i-au scris nu de mult o scrisoare președintelui Nica prin care i-au solicitat să-i ajute să-și ia salariile, dar deocamdată aceștia nu au primit nici un răspuns. „Nu ne-am luat banii. Suntem tot restanțieri. Din păcate sunt jucători care nu au evoluat și au luat bani în avans, iar noi care am jucat nu am luat mai nimic. E haos total la echipă și cred că unii dintre conducători s-au bucurat că am retrogradat și au scăpat de o grijă”, a spus unul dintre jucători.

 

Articol scris de Loredana Juglea

29 Jun. 2009, 14:50 Special
Pe aceeași temă