La UTA, haosul continuă: jucătorii se simt abandonați și rup rândurile!

Mihai Andries 12 Aug. 2013, 22:59 Special
La UTA, haosul continuă:** jucătorii se simt abandonați și rup rândurile!

A trecut și ziua de luni fără ca nimeni din conducerea clubului UTA să treacă pragul vestiarului pentru o discuție față în față cu jucătorii și antrenorul Dan Țapoș. Acesta din urmă, împreună cu portarul Bordea, Pascariu și doctorul echipei, au răspuns prezent la ședința anunțată pentru ora 9, însă nu a fost cazul de așa ceva.

Nici la ora 18, fotbaliștii care au efectuat mai mult o ședință de pregătire facultativă nu au avut mai mult noroc. Șase dintre ei au disputat câteva seturi de tenis cu piciorul, iar restul, după o încălzire la sala de forță, au făcut și câteva sprinturi. „Oare cine ne spune și nouă ceva, ce se întâmplă cu noi, cu echipa? Am dori să aflăm ceva concret, căci vremea trece și rămânem fără loc de muncă”, ni se plângeau fotbaliștii, majoritatea dintre ei neavând semnate înțelegeri cu „Bătrâna Doamnă”.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA ANTRENAMENTE

Deja sunt tot mai puțini fotbaliști care cred într-o rezolvare a lucrurilor la UTA. Selagea, Cîrstoiu, Ivănică, Ion, Negruț și Monac nu au mai revenit la antrenamente, iar Firțulescu a stat și el deoparte acuzând o accidentare. În condițiile în care Giovanni Catanzariti va renunța cât de curând să-i găzduiască și hrănească la hotelul său pe jucătorii care au început antrenamentele în Calea Aurel Vlaicu, iar de un antrenor nici nu se pune problema la haosul de la club, e doar chestiune de zile până când se va pune lacătul pe vestiarul „alb-roșiilor”.

 

Sursa: SportArad

Mihai Andries 12 Aug. 2013, 22:59 Special
Pe aceeași temă