Decizie drastică a lui Bănel Nicoliță: a renunțat la proiectul CS Făurei. „Nu mai sunt investitor la această echipă și am dat drumul tuturor jucătorilor.” Ce se întâmplă cu clubul

Marius ANGHEL 30 Dec. 2019, 11:27 Stiri
Decizie drastică a lui Bănel Nicoliță: a renunțat la proiectul CS Făurei.**

Surpriză de proporții cu câteva zile înainte de finalul anului 2019. Bănel Nicoliță (35 de ani) a anunțat că renunță la proiectul CS Făurei, echipa de fotbal din orașul natal la care era investitor principal, manager, cât și jucător. Fostul internațional le-a dat „liber” tuturor jucătorilor din lot, iar șansele ca CS Făurei să continue în Liga 3 sunt foarte mici. Ar fi primul abandon în acest sezon al eșalonului trei.

Decizia lui Bănel Nicoliță vine, potrivit Obiectivul Vocea Brăilei, ca urmare a dezamăgirii sale față de autoritățile locale din Făurei, care nu l-au sprijinit financiar în activitatea clubului de fotbal. Cum de unul singur nu mai putea ține echipa, a decis să abandoneze proiectul.

„Sunt dezamăgit de anumiți oameni și de aceea am lăsat echipa. Am renunțat la acest proiect. Am dat drumul tuturor jucătorilor, ei au venit pentru mine la Făurei și era normal să le spun că eu nu mai sunt investitor la această echipă”, a declarat Bănel Nicoliță pentru sursa citată.

Fostul jucători al Stelei, Saint Etienne sau Nantes a mai spus și că a luat această decizie pentru a petrece mai mult timp cu fetița sa, Amalia. „Amalia, fetița mea cea mare, și-a dorit mult să renunț. Cu toate că am băgat mulți bani la CS Făurei și fotbalul este marea mea pasiune, trebuie să închid acest capitol. În acest moment, copilul este cel mai important și vreau să stau mai mult cu familia”, a mai spus Nicoliță.

CS Făurei ocupă locul 9 în Seria a 2-a a Ligii 3, la finalul turului, cu 20 de puncte acumulate în 15 etape. Echipa brăileană era la al doilea sezon în Liga 3, după ce pe cel anterior l-a terminat pe locul 8.

În cazul în care Bănel Nicoliță nu va reveni asupra deciziei sale sau CS Făurei nu își va găsi un nou investitor, echipa va fi în imposibilitate de a continua campionatului Ligii 3 și va fi exclusă din competiție și retrogradată în ultima ligă a județului Brăila. Ar fi primul abandon în acest sezon al eșalonului al treilea.

Marius ANGHEL 30 Dec. 2019, 11:27 Stiri
Pe aceeași temă