Vali Bordeanu pregătește alături de fostul său antrenor o grupă de copii

10 Mar. 2012, 16:48 Juniori
Vali Bordeanu pregătește** alături de fostul său antrenor o grupă de copii

Fostul jucător al formațiilor Steaua, Dinamo, Rapid și Unirea Urziceni a început să lucreze cu copii de cinci-șase ani. Vali Bordeanu a acceptat propunerea fostului său antrenor Cristian Frumuz și de două ori pe săptămână vine la antrenamentele celor mici pentru a-i ajuta să ajungă fotbaliști.

„E mai ușor decât la seniori. Sunt copii care își doresc să facă fotbal de plăcere. Nu sunt plătiți. Părinții dau bani să vină aici. Îmi place să ajut copii. Și eu am fost copil, am lucrat cu domnul profesor Frumuz și îmi place să-l ajut. Sunt mulți copii talentați și mulți dintre ei pot progresa. Sunt juniorii noștri și ne vom îndrepta mai mult atenția către juniori pentru că ei sunt viitorul”, a spus Vali Bordeanu.

Mai multe FOTO de la antrenament

„Această grupă a fost o invenție dar am vrut să dovedesc tuturor din județul nostru că se poate lucra atâta timp cât există voință. Se poate lucra foarte bine și la această vârstă. Sunt copii care au început la patru ani. Este foarte greu dar satisfacția este extraordinare de mare. Acum am și două ajutoare. Fotbalistul și totodată antrenorul secund al FC Botoșani Vali Bordeanu și Costel Galiț, un fost atlet care ne ajută cu pregătirea fizică. Cu ajutorul părinților am putut participa anul trecut la cinci turnee. Tot cu ajutorul părinților am reușit să ne pregătim la Sala Polivalentă. În ultima perioadă vedem o deschidere mult mai mare și din partea echipei FC Botoșani. Am o invitație în Letonia, o invitație în Ungaria. Avem un proiect să mergem o săptămână în Spania unde ar fi șapte-opt jocuri plus vizionarea stadionului Barcelonei”, a spus Cristian Frumuz cel care a înființat această echipă.

Sursa: Bt online

10 Mar. 2012, 16:48 Juniori
Pe aceeași temă