„U” Petroșani a făcut un pas apăsat spre Turneul Zonal

19 Jun. 2012, 15:47 Juniori

Echipa de juniori A1 (copii născuți în anul 1993 și mai mici ) a Clubului Sportiv Universitatea Petroșani (foto), campioană județeană în Liga a IV-a Hunedoara în sezonul 2011-2012 a învins cu scorul de 3 la 2, la pauză 2 la 1 pe câștigătoarea competiției similare din județul Arad, formația CS FC Sânleani în meciul tur la fazei interjudețene disputat sâmbătă în deplasare. În această etapă a competiției cu caracter național au participat campioanele a 36 de județe din România.

Hattrick Bobină

Jucătorii din Valea Jiului au început meciul lansat, iar în minutul 21 conduneau cu scorul de 2 la 0. Rezultatul la pauză a fost de 2 la 1 pentru oaspeți. Jucătorii arădeni au restabilit egalitatea la începutul reprizei secunde, însă au mai încasat un gol cu 5 minute înaintede final. Toate cele trei goluri ale „studenților” au fost marcate din acțiune de atacantul Sebastian Bobină în minutele 5, 21 și 85. La final antrenorul Universității Petroșani, Ionuț Stelescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa elevilor săi care au făcut un meci excelent în ciuda arbitrajului ostil de care au avut parte. „Victoria noastră este fără dubii însă calificarea încă se joacă. Ne dorim să accedem mai departe, la faza zonală și chiar mai sus în fazele superioare al competiției. Sunt adeptul pașilor mărunți și siguri”, a spus profesorul Stelescu.

Jocul retur dintre Universitatea Petroșani și FC Sânleani este programat să se dispute la sfârșitul săptămânii la Petroșani pe Terenul II din Complexul Sportiv „Jiul”. O nouă victorie sau o remiză a Universității ar asigura calificarea la Turneul Zonal.

„U” Petroșani a câștigat campionatul Ligii a IV-a Hunedoara – juniori ediția 2011-2012 cu 118 puncte, cu 1 punct mai mult decât principala contracandidată, CNS Cetate Deva.

Ei sunt campionii județului la juniori!

Lotul de jucători al echipei de juniori A1 a Universității Petroșani: Robert Szotory, Alexandru Kiorean, Alexandru Pasăre și Alexandru Godor – portari: Vlad Negrea, Sergiu Costinaș, Vlad Costinaș, Sergiu Colțișor, Răzvan Făurică, Alexandru Popândean, Adrian Baltaru, Călin Helciu, Vlad Chiruță, Leonard Doroftei, Adrian Untea-Mare, Alin Nemeti, Adrian Puian, Gabriel Stoi, Raul Marton, Rareș Popa, Radu Mihăilescu, Ruben Chelaru, Alin Mateevici, Laurențiu Lic, Sebastian Bobină, Sergiu Szaalacsi, Florin Hurey, Vlad Demenz, Bogdan Marc și Emilian Mărgeanu – jucători de câmp. Antrenor: profesorul universitar Ionuț Stelescu.

Articol scris de Sami Tamaș

19 Jun. 2012, 15:47 Juniori
Pe aceeași temă