Juniorii de la Kinder Paleu au câștigat cu 2-0 primul joc din barajul cu Nușfalău

19 Jun. 2012, 15:43 Juniori
Juniorii de la Kinder Paleu** au câștigat cu 2-0 primul joc din barajul cu Nușfalău

Campioana județului Bihor la juniori A1 (grupa de vârstă 93 și mai mici), Kinder Junior Paleu a câștigat primul meci al barajului programat cu Barcău Nușfalău, formație care a terminat pe primul loc în competiția similară organizată în județul Sălaj.

Formația pregătită de Călin Capotă a luat o opțiune serioasă pentru calificarea la turneul zonal al Campionatului Național, după ce în primul joc, disputat pe teren popriu, s-a impus la o diferență de două goluri, cu scorul de 2-0. Ambele reușite au purtat semnătura atacantului Alin Selegian, care a reușit să-l învingă pe nesigurul portar sălăjan în minutele 14 și 27.

Kinder a ratat șansa de a se desprinde, irosind situații clare a a majora diferența. Selegian a fost aproape de a-și trece în cont hatrickul, dar golul său din repriza secundă a fost anulat pe motiv de offsaid. În prelungirile jocului, oaspeții au fost foarte aproape de a marca golul de onoare care ar fi putut cântări foarte mult în economia calificării, însă portarul Fazecaș a salvat în poziție de unu la unu cu atacantul advers. La partidă au asistat aproximativ 50 de iubitori de fotbal, jumătate dintre ei însoțind echipa din Nușfalău.

Antrenorul Călin Capotă a început meciul în formula: George Fazecaș – Ionuț Tătar, Sergiu Cătană, Andrei Popescu, Pallag Gergo, Marian Mihuț, Remus Pașca, Alin Herle, Valentin Selegian, Laszlo Zoltan, Dumitru Lele. Au mai intrat: Sergiu Solomie, Cătălin Panc. Au rămas pe bancă: Adrian Ficuț – Șerban Ionoi.

„Am început bine, dar în partea secundă, căldura și-a pus amprenata pe evoluția jucătorilor noștri. Sper ca acest avantaj să ne ajungă pentru a ne califica mai departe, dar mergem la Nușfalău cu gândul de a câștiga”, a precizat, la final, antrenorul Călin Capotă.

„Per ansamblu suntem mulțumiți de joc, dar mai ales de rezultatul obținut. Ne aștreaptă un meci greu la Nușfalău, dar sperăm că vom obține calificarea”, a declarat, la rându-i, Papp Gyorgy, conducătorul echipei din Paleu.

Sursa: Bihoreanul

19 Jun. 2012, 15:43 Juniori
Pe aceeași temă