Victoria Cazasu a câștigat cu 3-0 meciul tur cu Juventus Toflea

19 Jun. 2012, 15:14 Juniori
Victoria Cazasu a câștigat** cu 3-0 meciul tur cu Juventus Toflea

Duminică după-amiază, pe stadionul din comuna Tudor Vladimirescu, Victoria Cazasu s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Juventus Toflea, în partida tur a Campionatului Național al juniorilor A1.

În fața unui public numeros, printre spectatori fiind și primarii localităților Tudor Vladimirescu și Cazasu, dar și președintele AJF Brăila, Laurențiu Vărgatu, formația din Cazasu, câștigătoare a campionatului de juniori din Liga a IV-a, a făcut o primă repriză foarte bună și la pauză conducea cu 2-0, grație golurilor marcate de Marin Bolozan și Florentin Luchian.

Bolozan a avut chiar golul de 3-0 în vârful bocancului, însă mingea lobată de el nu l-a depășit pe portarul advers.
De la gazde, în primul act al disputei s-a remarcat și portarul Tudorel Pârlog, care a apărat o lovitură de la 11 metri.

Cu toate că a evoluat mult mai prudent în repriza a doua, formația pregătită de Iulian Voicu a mai înscris o dată prin Paul Vișan, astfel că Victoria Cazasu a câștigat la scor de forfait meciul cu Juventus și face un pas mare spre turneul semifinal.
Accederea echipei din Cazasu în penultimul act al Campionatului Național al juniorilor A1 se va putea parafa însă după un rezultat pozitiv în meciul retur care va avea loc sâmbătă, pe Stadionul Municipal din Tecuci.

Victoria Cazasu: Tudorel Pârlog – Mihăiță Frone, Ioan Bănică, Răzvan Moroianu, Ionuț Roman – Adonis Munteanu, Teodor Purcăreață, Florentin Luchian, Paul Vișan – Marin Bolozan, Ionuț Banciu. Au mai jucat: Daniel Vasile, Alexandru Vâlvoiu, Florin Ioniță, Eugen Antion, Bogdan Popârlan.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

19 Jun. 2012, 15:14 Juniori
Pe aceeași temă