Tragedie cauzată de fotbal! Un adolescent din Gherla a decedat, după ce s-a lovit la cap, la o miuță cu pritenii, în curtea școlii

Tragedie cauzată de fotbal!** Un adolescent din Gherla a decedat, după ce s-a lovit la cap, la o miuță cu pritenii, în curtea școlii
  • Andrei Fărcaș, un tânăr de 16 ani, a pierdut lupta cu traumele cauzate de un meci de fotbal, cu colegii, după 5 luni în care a stat în comă.


Fotbalul dă naștere din nou unei drame greu de imaginat, de data aceasta în familia unui adolescent de doar 16 ani. Andrei Fărcaș, un tânăr din Gherla, a ales în luna mai să se relaxeze la o miuță cu prietenii, în curtea școlii, dar, din păcate, avea să fie ultimul gest pe care l-a făcut. La o fază de joc, s-a lovit puternic la cap și s-a prăbușit inconștient pe terenul liceului „Petru Maior”. A fost transportat de urgență la spital, în Cluj Napoca, dar a intrat în comă.

În ultimele 5 luni a suferit trei operații pe creier pentru a i se înlătura un hematon. Tragedia n-a putut fi însă evitată, în ciuda eforturilor medicilor și ale tânărului de a lupta pentru viață, iar marți acesta s-a stins, în urma unui stop cardio-respirator.

În timpul în care acesta a fost în comă, au fost organizate mai multe strângeri de fonduri, pentru ca Andrei să fie transportat la o clinică în Israel, pentru recuperare.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

Pe aceeași temă