SCM Râmnicu Vâlcea și-a premiat copiii. Mihai Stoichiță a fost prezent la eveniment: „Sper să văd cât mai mulți dintre voi la echipele naționale”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Dec. 2017, 10:59 Juniori

Într-o atmosferă festivă, peste 250 de copii și juniori legitimați la SCM Râmnicu Vâlcea au primit, ieri, cadouri de sărbători din partea conducerii clubului finanțat de primăria municipiului reședință al județului Vâlcea.

De asemenea, antrenorii care activează în cadrul clubului au primit diplome și plachete de merit pentru activitatea din prima parte a asezonului. Surpriza galei a fost un tort uriaș, în culorile clubului, alb și albastru, care a făcut deliciul copiilor.

La festivitate au participat cei doi conducători de la SCM, Marius Țuca și Jean Turmacu, dar și viceprimarii Carmen Preda și Eusebiu Vețeleanu. 

Președintele Comisiei Tehnice de la FRF, Mihai Stoichiță, a fost prezent și el la eveniment. „Vâlcea a fost o zonă care a avut tradiție în fotbalul autohton și din care folosim copii la loturile naționale, asta înseamnă că sunt resurse și trebuie cultivate în continuare, iar noi ajutăm. Mă bucur mult să văd că vă place fotbalul, îl practicați cu pasiune și sper să văd cât mai mulți dintre voi la echipele naționale, aveți grijă cum vă pregătiți. Să vă iubiți părinții și să vă respectați antrenorii”, le-a spus Mihai Stoichiță copiilor de la SCM.

„Vă felicit că faceți sport și nu stați în fața calculatoarelor, ca alți copii de vârsta voastră. În calitate de administratori ai acestui oraș, ne-am dat interesul să vă creăm condiții și sunt fericit pentru performanțele voastre din acest an competițional. Felicitări și anul următor să fie și mai bun. În urmă cu 7-8 ani îți rupeai picioarele prin tribune, vestiarele erau distruse, dar acum sunt condiții foarte bune la stadionul Municipal”, a spus și viceprimarul Eusebiu Vețeleanu.

Aflat în primul an de activitate, clubul SCM Râmnicu Vâlcea se bucură cu două echipe la Liga Elitelor și mai mulți juniori la loturile naționale. SCM a fost înființat după ce CSM Râmnicu Vâlcea a intrat în faliment și a lăsat județul fără nicio echipă în primele trei ligi fotbalistice ale țării.

Articol scris de Adi Georgescu

 

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Dec. 2017, 10:59 Juniori
Pe aceeași temă