Prima victorie pe tărâm austriac

Liga2.ro 20 Jun. 2014, 10:27 Juniori
Prima victorie pe tărâm austriac
Grupa de jucători născuți în 2003-2004 de la Arieșul Mihai Viteazu, a susținut primul amical pe tărâm austriac, în compania echipei similare a celor de la SV Mooskirchen. Micii fotbaliștii din Mihai Viteazu s-au impus cu un sec 5-0, la pauză avantajul oaspeților a fost de 3-0, prin golurile reușite de Claudiu Barducz, Alexandru Palea, Cătălin Bucea și Tamas Dengyel (2).

Francisc Szekely și Lucian Roșu, au avut la dispoziție următorul lot de jucători: Rareș Mârzan (cpt.) și David Roman – portari – Octavian Cârgea, Cătălin Curșeu, Tudor Cioica Man, Claudiu Barducz, Sebastian Curșeu, Cătălin Bucea, Mihai Lombrea, Alexandru Palea, Tamas Dengyel, Alexandru Todor, Flaviu Trâncă și Lorant Baratosi.

Localitatea Mooskirchen se află la 15 km de Graz, pe autostrada A2, pe direcția Klagenfurt. Comunitatea numără 2500 de locuitori și susține activitatea fotbalistică a unei echipe, care activează în liga a 3-a și 5 grupe de copii și juniori. În cadrul bazei sportive se află două terenuri gazonate, care beneficiază de instalație de nocturnă.

Pentru fotbaliștii din Mihai Viteazu, de abia vineri 20 iunie 2014, începe greul, când în localitatea Klagenfurt de la ora 10.40, vor întâlni echipa similar a celor de la  Sentilo Blumenau (Germ), în cadrul turneului United World Games 2014. De la ora 12, în aceeași zi, echipa din Mihai Viteazu, v-a susține al doile joc în compania celor de la  Fiume Bannia (ITA).

Articol scris de Ioan ARION

Liga2.ro 20 Jun. 2014, 10:27 Juniori
Pe aceeași temă