Novara Primavera, bătută „amical” de LPS Banatul!

15 Dec. 2011, 17:49 Juniori
Novara Primavera, bătută** „amical

Campionii naționali la juniori B s-au reunit la final de an, de la echipele unde au fost împrumutați, pentru un meci „cadou” în Italia. Bănățenii s-au impus cu 2-0 în fața formației Primavera a nou promovatei în Serie A, Novara Calcio.

Prin intermediul agentului Lucian Popescu, timișorenii multiplii campioni naționali au ajuns în „Cizmă”, unde au impresionat din nou. Banatul s-a impus aseară prin golurile mijlocașilor Alin Roman și Dani Grozoni, primul e legat în continuare de Baia Mare prin împrumut, iar al doilea a jucat în tur la Bihorul Beiuș.

„A fost un joc cadou, o acțiune firească, au mers pentru a juca un amical tare în Italia. A fost o reunire a lotului 1994, o întreagă echipă cu rezerve cu tot a fost împrumutată, deocamdată toți sunt aici, vom vedea unde vor continua”,
a spus Marius Cociu, directorul LPS Banatul Timișoara.

Singurii jucători ai „generației campioane” care nu s-au mai întors la Timișoara sunt D. Boldor, cedat la AS Roma, D. Buia și Dobrosavlevici, care au ajuns la Dinamo dar cu anumite clauze. Cel mai probabil pentru majoritatea jucătorilor întorși urmează noi împrumuturi.


Articol scris de Cornel BIHOLARI

15 Dec. 2011, 17:49 Juniori
Pe aceeași temă