Juniorii lui Liberty au pierdut la limită cu Atalanta

19 Dec. 2011, 16:05 Juniori
Juniorii lui Liberty** au pierdut la limită cu Atalanta

Echipa de juniori B a CF Liberty și-a încheiat stagiul de o săptămână susținut în Italia, la Milano, cu un nou joc de verificare, pe care de data aceasta l-a disputat în compania formației similare a clubului Atalanta.

După ce în primul joc au întâlnit echipa campioană a Italiei, la această categorie de vârstă, AC Milan, elevii antrenorilor Halasz Laszlo, Iancu Marinău și Vasile Sin s-au duelat de această dată cu echipa clubului din Bergamo.

La fel ca în partida cu milanezii, și de această dată tinerii jucători în vârstă de 16 ani de la Liberty au făcut un joc bun, chiar dacă în final au fost nevoiți să se recunoască învinși, la limită, cu scorul de 0-1, printr-un gol primit cu 5 minute înainte de final.

Meciul a fost bun și de această dată pentru bihoreni, doar că lipsa de eficacitate a făcut ca ei să se recunoască învinși.

În partida cu Atalanta, antrenorul principal Halasz Laszlo a trimis în teren următoarea echipă: Iulian Anca-Trip – portar, Bogdan Chiș, Ionuț Tolan, Ovidiu Boneta, Andy Asandului – fundași, Liviu Chețan, Ovidiu Bic, Ionuț Dragoș – mijlocași, Eduard Mladoniczky, Nemanja Marcu și Tamas Moldovan – atacanți. Pe parcurs au mai fost introduși și Szilagyi Márk și Iulian Vlad.

După o săptămână de pregătiri, timp în care au disputat și două jocuri amicale cu echipe extrem de puternice, jucătorii echipei U16 de la Liberty s-au reîntors acasă, primind și o binemeritată vacanță de sărbători.

După cum au declarat oficialii CF Liberty, prestația elevilor antrenorului Halasz Laszlo în cele două jocuri din Italia a fost pe deplin apreciată de cei prezenți.

Sursa: eBihoreanul

19 Dec. 2011, 16:05 Juniori
Pe aceeași temă