Jucătorii lui Cighir și-au încărcat bateriile la Monteoru

Marius ANGHEL 06 Feb. 2013, 12:11 Juniori

Aflată pe locul secund în campionatul național rezervat juniorilor B (născuți în 1996 și mai mici), echipa de fotbal a Liceului cu Program Sportiv „Iolanda Balaș Soter” din Buzău este hotărâtă să facă o figură cât mai frumoasă în primăvară. Obiectivul celor de la L PS pentru această ediție îl reprezintă calificarea în turneul play-off. Pentru asta, jucătorii pregătiți de profesorul Cătălin Cighir trag tare, săptămâna trecută încărcându-și bateriile în cunoscuta stațiune buzoiană Sărata Monteoru. Aici, cei 22 de fotbaliști au avut parte de un program specific acestei perioade și evident accentul s-a pus pe pregătirea fizică (alergări, forță, exerciții de stretching) extrem de importantă pentru a se afla într-o formă cât mai bună în momentul reluării campionatului.

„Se știe că această perioadă de pregătire este una dificilă deoarece necesită un efort mai mare din partea jucătorilor. Aceștia au strâns din dinți însă pentru a duce totul până la capăt și pot spune că sunt mulțumit de modul în care au răspuns la solicitări. Ne-am propus ca obiectiv calificarea în faza următoare a competiției, dar trebuie să muncim mult pentru că va fi destul de greu.”, a declarat profesorul Cătălin Cighir.

De luni, echipa buzoiană își continuă pregătirea în localitate urmând să dispute și câteva meciuri de verificare.

Lotul echipei LPS Buzău are în componență următorii jucători: Cătălin Andrei, Silviu Crețu, Marian Baciu (portari), Adrian Pană, Andrei Tomescu, George Belu, Cristi Bulibșa, Mihai Tudose, Robert Negoiță, Lucian Micu (fundași), Liviu Ungureanu, Eugen Udrea, Alexandru Sîrbu, Bogdan Danciu, Marius Pavel, Robert Corniță, Eugen Alexandru (mijlocași), Marius Ungureanu, Andrei Lungu, Mădălin Tronaru, Robert Niță, Ionuț Dănuț.

Formația antrenată de Cătălin Cighir, acesta fiind totodată și directorul Liceului cu Program Sportiv „Iolanda Balaș Soter” a înregistrat până acum în campionat 12 victorii, două egaluri și o înfrângere, ocupând poziția secundă în clasament cu 38 de puncte acumulate față de cele 40 ale liderului, Dinamo Onești.

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 06 Feb. 2013, 12:11 Juniori
Pe aceeași temă