Galacticii din Buzău i-au „ciuruit” pe brăileni

18 May. 2012, 15:45 Juniori

Buzăul găzduiește începând de ieri și până duminică, etapa de zonă a Campionatului Național rezervat juniorilor E (copii născuți după 2001). Pentru calificarea în faza următoare a competiției se bat șase echipe, iar meciurile se desfășoară pe stadionul ,,Cornel Negoescu” din complexul Gloria.

În prima zi a turneului, la capătul unei partide spectaculoase și cu multe goluri, reprezentanta Buzăului, L.P.S. Galactic a întâlnit pe C.S. Star Brăila pe care a învins-o categoric, cu scorul de 5-0. Reușitele au fost semnate de Tănase, Dumitru(2), Sava și Cernat, iar în urma acestui rezultat ,,galacticii” și-au asigurat prezența în semifinale, având în vedere faptul că în această fază merg ocupantele primelor două locuri din grupe.

După meci antrenorul formației buzoiene, Cătălin Cighir a declarat: ,,Așa cum o arată și scorul am controlat jocul dar nu mă așteptam la o diferență atât de mare. Echipa adversă s-a demoralizat după primirea golului doi însă este vorba despre copii, așa că orice se poate întâmpla la acest nivel. Atuul formației noastre a fost o bună organizare, atât în faza de apărare cât și cea de atac, jucătorii îndeplinindu-și cu brio sarcinile de joc. Meciul cu Oțelul va fi mai greu, dar important este că indiferent de rezultat suntem calificați în semifinale”.

Lotul echipei L.P.S.Galactic are în componență următorii jucători: Crețu, Manta, Manea, Ichim, Sava, Tănase, Dumitru, Cernat, Crudu, Duca, Oprea, Ștefan, Vasile, Vlăgea, Dobre. Din stafful tehnic mai fac parte Ion Ioniță și Eugen Deleanu.

Altfel, ieri, într-o altă partidă disputată în Seria I, Sportul Studențesc a surclasat cu 5-0 pe C.S. Focșani. Astăzi, începând cu ora 18.00, se joacă meciurile: L.P.S. Galactic – Oțelul Galați și Sportul Studențesc – Delta Tulcea.

Articol și foto de Adi SOARE

18 May. 2012, 15:45 Juniori
Pe aceeași temă