Debut cu dreptul pentru Nofitovici: a învins pe Dinamo!

Mihai Andries 24 Jan. 2014, 17:00 Juniori

Juniorii B ai clubului Comprest au un nou antrenor din această lună în persoana lui Fane Nofitovici, fost ultima dată secund la CS U Craiova. Tânărul tehnician și-a început treaba cu dreptul, după ce ieri după-amiază a câștigat primul meci pe banca noii echipe.

Puștii de 97 ai echipei din Drumul Găzarului au învins cu 4-2 o echipă similară a clubului Dinamo, din care au lipsit destul de mulți titulari, promovați la Dinamo II sau la republicani. Comprest a beneficiat și de aportul a trei jucători „mai mari”, Cîrligea (1996), Pasăre și Necula (ambii 1995), însă asta nu le scade din merite.

În partida s-a disputat pe terenul Energo-Utilaj din cartierul Giurgiului, scorul a fost deschis de Comprest, care a condus cu 2-0 la pauză prin reușitele lui Pasăre și Alberto Neagu, ultima din penalty. După reluare, Dinamo a lovit de două ori, prin Manole și Diaconu, restabilind egalitatea. Finalul le-a aparținut elevilor lui Fane Nofitovici care au mai punctat de două ori, prin Alberto Neagu și Țîmpu.

Continuă trialurile pentru grupele de juniori

Gruparea din Drumul Găzarului caută în continuare jucători pentru grupa 1997, având în vedere că acești juniori vor participa la finalul lunii mai la un turneu internațional din Franța: Tournoi International U17 Montrichard. Totodată se caută puști și pentru grupele 2002-2003 și grupa 2006-2007. Sunt așteptați și jucători din provincie, existând posibilitatea de a se asigura cazare. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0722487148. Trialurile au loc în fiecare zi, de luni până vineri, de la orele 9 și de la orele 16.

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

 

Mihai Andries 24 Jan. 2014, 17:00 Juniori
Pe aceeași temă