CS U Craiova își cere scuze suporterilor pentru că Dinamo le-a luat căpitanul echipei de juniori B

Mihai Andries 24 Jun. 2014, 19:45 Juniori
CS U Craiova își cere scuze suporterilor** pentru că Dinamo le-a luat căpitanul echipei de juniori B

Finalistă în campionatul național de juniori B (generația 1997-1998), acolo unde a fost învinsă de Dinamo, CS U Craiova a mai primit o lovitură de la dinamoviști, la doar câteva zile de la meciul disputat la Berceni. Astfel, căpitanul oltenilor, Alin Dudea, a semnat cu echipa în fața căreia a pierdut finala.

Această lovitură de imagine dată de Dinamo nu a fost digerată prea ușor de clubul oltean, dar mai ales de suporteri. De aceea, CS U Craiova a postat azi pe siteul oficial un comunicat prin care își cere scuze propriilor fani pentru această gravă greșeală.

Alături de promovarea în prima ligă, dezvolarea sectorului juvenil a fost una dintre principalele priorități în sezonul recent încheiat. Marile performanțe din istoria clubului nostru – câștigarea titlurilor naționale, a Cupelor, precum și accederea în fazele superioare ale competițiilor europene – nu s-ar fi putut realiza fără o pepinieră puternică, care să asigure, an de an, jucători talentați care odată ajunși la prima echipă au devenit certitudini. Conducerea clubului dorește să continue această strategie, dovadă sunt investițiile în Centrul de copii și juniori, atât în infrastructură, în departamentul de scouting al clubului, cât și în jucători, pentru care s-au alocat si cheltuit bugete semnificative. 

În aceste circumstanțe, plecarea lui Alin Dudea, căpitanul grupei de republicani B, vicecampioană națională, la Dinamo este considerată de conducerea clubului nostru o gravă greșeală pe care ne-o asumăm și pentru care nu avem absolut nicio scuză. 

Din păcate, cazul Dudea nu este singular, existând și alți juniori din generatia 97 care au semnat cu alte cluburi. Este trist pentru că această situație se putea evita foarte ușor prin simpla respectare a procedurilor și regulamentelor cu privire la legitimarea juniorilor ce împlinesc vârsta de 16 ani. De aceea, Universitatea Craiova își cere scuze public în fața suporterilor alb-albaștri pentru lipsa de profesionalism dovedită de toți cei implicați.

Sursa: CS U Craiova

Mihai Andries 24 Jun. 2014, 19:45 Juniori
Pe aceeași temă