Buzoianul Cătălin Cighir, ales membru în CEx

Mihai Andries 20 Jan. 2014, 11:57 Juniori
Buzoianul Cătălin Cighir,** ales membru în CEx

După mai mulți ani, Buzăul are un nou reprezentant în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal. În urma alegerilor desfășurate vineri la Brașov, Cătălin Cighir a devenit membru al C.Ex. din partea cluburilor cu activitate exclusivă pentru copii și juniori, câștigând la mare luptă finala cu principalul său contracandidat, Marius Cociu de la LPS Banatul Timișoara.

În cursă s-a mai aflat și Florin Păunescu de la LPS Galați, iar învingătorul a fost desemnat după turul doi, în care Cighir a obținut 22 de voturi, cu două mai mult decât reprezentantul Timișoarei. Astfel, Cătălin Cighir este al doilea buzoian care devine membru în C.Ex. al FRF, după ce în trecut Dan Tulpan a făcut și el parte din acest for.

,,Principalul meu atu a fost platforma program pe care am prezentat-o, iar faptul că am devenit membru în Comitetul Executiv al FRF reprezintă o nouă provocare. Sigur că este o mare responsabilitate însă voi face tot ce îmi stă în putință să realizez obiectivele propuse și totodată să le demonstrez celor care m-au votat, că au făcut alegerea cea mai bună. Sunt conștient că voi avea o misiune dificilă, însă voi încerca să găsesc soluții pentru rezolvarea problemelor existente și realizarea unor proiecte”, a declarat Cătălin Cighir.

Printre obiective se numără și protejarea jucătorilor proveniți de la liceele și cluburile sportive școlare, prin modificarea R.O.A.F. privind statutul jucătorului, organizarea unor competiții la nivelul grupelor de copii, dar și pentru tinerii cu virsta cuprinsă între 18 și 21 de ani.

Articol scris de Adi SOARE

Mihai Andries 20 Jan. 2014, 11:57 Juniori
Pe aceeași temă