INEDIT! De la fotbalist de Liga a IV-a Sălaj la ministru de Economie!

08 Feb. 2012, 19:56 Special
INEDIT! De la fotbalist de Liga a IV-a Sălaj** la ministru de Economie!

Liderul partidului PDL Sălaj a fost numit, în cursul zilei de miercuri, pe funcția de ministrul Economiei, după ce o altă sălăjeancă – Andreea Vass a refuzat acest portofoliu.

Se pare că munca sa dă roade, astfel că liderul PDL Sălaj – deputatul Lucian Bode, a fost numit pe funcția de ministru al Economiei!

Noul ministru, în vârstă de 38 ani, a fost fotbalist în Ligii a IV-a din Sălaj. Cetatea Valcău a fost echipa la care a evoluat și la care era și delegat. Din păcate, formația din județul Sălaj s-a destrămat în ultimii ani, din cauza faptului că mulți tineri din comună au plecat la muncă, în străinătate.

Lucian Bode a jucat și în Campionatul Județean „ONIX” de minifotbal Sălaj, la echipa Sandana, chiar în Liga I, unde nu a mai putut evolua, în ultimul timp, deoarece el era mai mult prezent la Camera Deputaților.

Și la nivel de parlamentar, sălăjeanul a avut un aport pe segmentul fotbal, astfel că el este titular în selecționata parlamentară, unde a avut și un cuvânt de spus la nivel de conducere. Astfel, în ultimii doi ani, Lucian Bode a reușit să aducă de două ori selecționata parlamentară, la Zalău, cu ocazia Cupa „Viitorul”. Adversarii echipei parlamentarilor au fost chiar foste glorii ale fotbalului românesc printre care amintim de Dănuț Lupu, Daniel Prodan, Adrian Bumbescu și Tony Doboș.

De la selecționata parlamentarilor au făcut parte Adrian Merca, Ioan Hodiș, Ioan Roman, Constantin Chirilã, Dragoș Iftimie, Alin Trășculescu, Ciprian Luca, Petrică Movilă, Cătălin Buhăianu, Ionuș Dumitrică și Lucian Bode.

În cursul zilei de miercuri, premierul desemnat – Mihai Răzvan Ungureanu a prezentat lista oficială cabinetului său cu toți ministri propuși, iar aceasta a fost aprobată. Lucian Bode mai are de trecut de un „hop”, adică de votul Camerei Deputaților, de joi. Dacă lista va trece și de votul deputaților atunci îl vom putea vedea pe sălăjean la șefia ministerului Economiei.

Sursa: Sportul Sălăjean

08 Feb. 2012, 19:56 Special
Pe aceeași temă