În Constanța, doar Farul contează!

Mihai Andries 27 Apr. 2013, 16:37 Special

Așa cum au anunțat încă de săptămâna trecută, suporterii Farului, peste 200 la număr, s-au adunat vineri la stadion pentru a organiza mitingul promis. Aceștia au luat Constanța la pas și s-au deplasat către locul stabilit, strada Oborului, acolo unde Gheorghe Bosânceanu are sediul firmelor la care este acționar.

Pe parcursul drumului suporterii au scandat numele echipei favorite, dar și pe cel al lui Bosânceanu, în speranța că acesta își va îndrepta din nou atenția către echipa fanion a Constanței.

„Bosânceanu, uită-te / Farul nostru se stinge!”, „Salvați Farul!”, „În Constanța, doar Farul contează!”, au fost câteva dintre scandările suporterilor. Alături de suporteri a fost prezent la miting și Vlad Neagu, portar al echipei de pe litoral.

Fariștii vor să îl determine pe fostul patron să renunțe la suma de bani pe care clubul i-o datorează.

„Vrem să ne împăcăm cu domnul Bosânceanu și să îi amintim că doar el este cel care poate salva Farul. Nu credem c[ poate să dea uitării echipa care ținea piept Stelei sau lui Dinamo, echipa cu care Constanța se mândrește. Ne dorim ca acesta să renunțe la suma de bani pe care clubul i-o datorează pentru că numai așa echipa se poate salva” a declarat unul dintre suporterii Farului.
 

Articol și foto de Alexandru RAITA

Mihai Andries 27 Apr. 2013, 16:37 Special
Pe aceeași temă