FRF a început etapa a doua a licitației privind atribuirea drepturilor TV ale meciurilor din campionatul Ligii 2

Marius ANGHEL 02 Sep. 2017, 10:23 Special
FRF a început etapa a doua a licitației** privind atribuirea drepturilor TV ale meciurilor din campionatul Ligii 2

Federația Română de Fotbal a anunțat pe site-ul oficial că demarează a doua etapă a procedurii de licitație privind atribuirea pachetelor rămase disponibile ce conțin drepturi de transmisie a meciurilor de fotbal din cadrul competiției Liga 2, pe teritoriul României și extern, pentru sezonul competițional 2017-2018.

  • Prima etapă a licitație s-a desfășurat la începutul campionatului și s-a încheiat cu vânzarea către RCS & RDS a pachetului ce conține dreptul de transmisie a opțiunilor 1 și 2 a fiecărei runde a Ligii 2. Firma care deține DigiSport a achitat pentru acest pachet aproape 400.000 de euro, bani care vor fi împărțiți în mai multe tranșe echipelor din campionatul eșalonului secund.
  • Televizarea meciurilor a început din etapa a 2-a, însă Digi nu a transmis întotdeaua primele două opțiuni ale etapei, deoarece UTA nu a permis ca meciuri de pe teren propriu să se vadă pe postul cu acoperire națională. Conducerea clubului arădean e nemulțumit de grila de împărțire a banilor.

 

Caietul de sarcini aferent procedurii de licitație este disponibil gratuit persoanelor interesate și se poate obține prin intermediul poștei electronice, printr-o solicitare la adresa de e-mail [email protected], până în data de 4 septembrie, ora 18:00.

Procesul etapei a doua a licitației drepturilor TV din Liga 2 a început pe 1 septembrie, odată cu publicarea anunțului, și se va încheia pe 7 septembrie, în această perioadă urmând a fi îndepliniți mai mulți pași:

Publicarea anunțului â–º 1 septembrie 2017
Obținerea Documentației de Atribuire de către persoanele interesate â–º 4 septembrie, ora 18:00
Solicitarea de clarificări â–º 5 septembrie, ora 18:00
Răspuns la clarificări de către FRF â–º 5 septembrie, ora 23:59
Depunerea ofertelor â–º 6 septembrie, ora 23:59
Deschiderea ofertelor â–º 7 septembrie, ora 9:00
Stabilirea pașilor următori și informarea ofertanților â–º 7 septembrie, ora 18:00

Marius ANGHEL 02 Sep. 2017, 10:23 Special
Pe aceeași temă