Franco Baresi, în Regie

01 Jul. 2009, 12:24 Special

Franco Baresi a călcat marți pe iarba din Regie, alături de cei 200 de copii care participă la programul Milan Junior Camp, aflat la prima sa ediție din România.

 

Fostul căpitan al "diavolului milanez" a sosit la stadionul Sportul Studențesc cu o întârziere de peste o oră, din cauza decalării zborului aeronavei care l-a adus la București.

 

Baresi a susținut mai întâi o scurtă conferință de presă pe terenul 3 de antrenament, la finalul cărei a primit un tricou al Găștii Nebune din partea conducerii Sportului Studențesc, reprezentată de directorul executiv Cristian Gheorghe.

 

Apoi, celebrul fotbalist a trecut pe la fiecare grupă, răspunzând întrebărilor copiilor și fotografiindu-se împreună cu aceștia. Prichindeii, dar și părinții, nu au ratat ocazia și Baresi a dat zeci de autografe pe tricouri și pliante.

 

Dacă ziariștii au fost mai interesați de ceea ce italianul cunoaște despre fotbalul românesc și ce își mai aduce aminte din confruntările cu Steaua și Naționala, copii i-au pus întrebări cu privire la cariera lui de fotbalist. Ceea mai "dură" întrebare a venit din partea unui puști de 8-9 ani : "Da’ câte Baloane de aur ai câștigat?". Baresi a început să numere pe degete și după câteva secunde a ridicat din umeri, răspunzând zâmbind: "Niciunul"

 

Programul lui Franco Baresi se va încheia astăzi, el urmând să părăsească România la ora 19.00.

01 Jul. 2009, 12:24 Special
Pe aceeași temă