Milan Junior Camp și-a deschis porțile

30 Jun. 2009, 00:40 Special

Regia a fost luată luni cu asalt de cei 200 de copii selectați pentru prima ediție din România a Milan Junior Camp. Puștii, însoțiți de părinți, au început să sosescă la stadionul Sportul Studențesc, încă de la 9.00, cu toate că organizatorii anunțaseră din timp programul primei zile. Conform acestuia, de la ora 12.00, timp de trei ore, a fost înmânat echipamentul de antrenament.

 

Deschiderea oficială a avenimentului a avut loc la ora 15.00, pe terenul central, fiind prezentați cu această ocazie antrenorii lui AC Milan, care vor pregăti copii români, pe parcursul a cinci zile, cu metodele folosite la Academia de fotbal a clubului italian. Tehnicienii milanezi vor fi asistați îndeaproape de câte un antrenor de la Centrul de Copii și Juniori al Sportului Studențesc.

 

Copii au fost apoi împărțiți pe grupe de vârstă și după poza de grup au pornit încolonați către terenurile de antrenament 2 și 3 pe care vor face efectiv pregătirea.

 

Marți, printre tinerii aspiranți la meseria de fotbalist va fi prezent Franco Baresi celebrul căpitan al lui AC Milan. Acesta va sosi la București, în jurul orei 12.00 și va ajunge în Regie la ora 15.00.

30 Jun. 2009, 00:40 Special
Pe aceeași temă