Fetele din Brazi și-au adjudecat turneul de fotbal de la Buzău!

Marius ANGHEL 11 Feb. 2013, 13:43 Special

Meciuri interesante, faze spectaculoase și goluri multe. Acestea au fost ingredientele turneului amical de fotbal feminin găzduit duminică de stadionul „Cornel Negoescu” din Buzău, competiție la care au participat patru echipe: Navobi Iași, CSS Târgoviște, CS Brazi și Viitorul din localitate.

Formația prahoveană a intrat în posesia trofeului după ce a câștigat toate cele trei partide disputate. Gruparea din Brazi s-a impus cu 2-0 în fața celor de la Iași și Târgoviște și 6-0 cu reprezentanta gazdelor.

La final organizatorii au mai acordat și trei premii speciale pentru golgeterul turneului (Nina Anca – CS Brazi), cel mai bun portar (Alina Andrei – Navobi Iași) și cea mai tehnică jucătoare (Loredana Cozma – CSS Târgoviște).

„În ciuda vremii nefavorabile a fost un turneu reușit și consider că ne-am atins scopul și anume acela de a face câteva jocuri de pregătire înainte de reluarea campionatului. Pe lângă asta, am vrut să promovăm echipa din Buzău și să selecționăm fete noi pentru aceasta. Jucătoarele s-au dăruit și țin să le muțumesc inclusiv antrenorilor. Sper ca în viitorul cel mai apropiat să mai organizăm la Buzău un turneu pe jumătate de teren, rezervat junioarelor.”, a declarat antrenorul Viitorului Buzău, Marius Musceleanu.

În cadrul competiției organizate de clubul buzoian în colaborare cu Direcția Județeană de Sport și Tineret, Asociația Județeană de Fotbal, FC Gloria, Clubul Sportiv Municipal și Edith Graph au mai fost consemnate rezultatele:

Viitorul Buzău – CSS Târgoviște 1-4
Navobi Iași – Viitorul Buzău 1-1
Navobi Iași – CSS Târgoviște 0-0    
 

Articol și foto de Adi SOARE
 

Marius ANGHEL 11 Feb. 2013, 13:43 Special
Pe aceeași temă