FCM Târgoviște și CFR Timișoara în B! CS Otopeni în Seria I! CE SPUI?

Publicat: 17 Aug. 2009, 14:22 Actualizat: 18 Aug. 2009, 13:10 Special
FCM Târgoviște și CFR Timișoara în B! CS Otopeni în Seria I!  CE SPUI?

Ultimele zvonuri dinspre FRF dau ca sigură revenirea lui FCM Târgoviște în Liga II, pe locul și programul lui… CS Otopeni ! Explicația ? Alături de ACU Arad – exclusă de Comisia de Disciplină – Gloria Buzău nu va evolua nici ea în B, astfel că cererea lui Otopeni de a se muta în seria I ar putea avea sorți de izbândă.

 

“S-a stabilit aproape tot, rămâne să fie întocmite actele oficiale, probabil mâine (n.r marți). FCM Târgoviște și CFR Timișoara vor juca tot în Liga II”, a confirmat finanțatorul roș-albaștrilor, Ghiorghi Zotic.

 

Cea mai agitată perioadă intercompetițională s-ar putea încheia favorabil pentru FCM Târgoviște, formație care a retrogradat la finele sezonului 2008-2009 în eșalonul trei, însă a depus cerere de reînscriere la FRF, dând asigurări că situația financiară a clubului este una stabilă.
 

 

Fără fotbal la Târgoviște ?
 

Pentru că înțelegerea dintre Primărie și conducerea lui FC Municipal expiră în martie 2010, gruparea patronată de Zotic și-ar putea susține meciurile din retur la Șotânga, comună aflată la 7 km de Târgoviște. Cum ultima echipă apărută în peisajul fotbalului dâmbovițean – CSM Târgoviște, nu are certitudinea înscrierii în Liga III, sezonul 2009-2010, există posibilitatea ca din primăvara anului următor, stadionul Eugen Popescu să nu mai găzduiască meciuri oficiale de fotbal !
 

 

articol scris de Ionuț MARIN
 

Publicat: 17 Aug. 2009, 14:22 Actualizat: 18 Aug. 2009, 13:10 Special
Pe aceeași temă