FCM Târgoviște și CFR Timișoara în B! CS Otopeni în Seria I! CE SPUI?

17 Aug. 2009, 14:22 Special
FCM Târgoviște și CFR Timișoara în B! CS Otopeni în Seria I!** CE SPUI?

Ultimele zvonuri dinspre FRF dau ca sigură revenirea lui FCM Târgoviște în Liga II, pe locul și programul lui… CS Otopeni ! Explicația ? Alături de ACU Arad – exclusă de Comisia de Disciplină – Gloria Buzău nu va evolua nici ea în B, astfel că cererea lui Otopeni de a se muta în seria I ar putea avea sorți de izbândă.

 

“S-a stabilit aproape tot, rămâne să fie întocmite actele oficiale, probabil mâine (n.r marți). FCM Târgoviște și CFR Timișoara vor juca tot în Liga II”, a confirmat finanțatorul roș-albaștrilor, Ghiorghi Zotic.

 

Cea mai agitată perioadă intercompetițională s-ar putea încheia favorabil pentru FCM Târgoviște, formație care a retrogradat la finele sezonului 2008-2009 în eșalonul trei, însă a depus cerere de reînscriere la FRF, dând asigurări că situația financiară a clubului este una stabilă.
 

 

Fără fotbal la Târgoviște ?
 

Pentru că înțelegerea dintre Primărie și conducerea lui FC Municipal expiră în martie 2010, gruparea patronată de Zotic și-ar putea susține meciurile din retur la Șotânga, comună aflată la 7 km de Târgoviște. Cum ultima echipă apărută în peisajul fotbalului dâmbovițean – CSM Târgoviște, nu are certitudinea înscrierii în Liga III, sezonul 2009-2010, există posibilitatea ca din primăvara anului următor, stadionul Eugen Popescu să nu mai găzduiască meciuri oficiale de fotbal !
 

 

articol scris de Ionuț MARIN
 

17 Aug. 2009, 14:22 Special
Pe aceeași temă