FC Brașov a câștigat Turneul „Ibrahim Dossey”. Încasările au fost donate familiei fostului portar ghanez

Marius ANGHEL 22 Dec. 2015, 17:02 Special

FC Brașov a câștigat turneul caritabil organizat sâmbătă și duminică, la baza sportivă Pro Arena, în memoria fostului mare portar al „stegarilor”, Ibrahim Dossey.

Cu Bogdan Căucă, Alexandru David, Șerban Moraru, Vlad Boția, Vlad Olteanu și Bogdan Rusu în echipă, FC Brașov s-a impus în finală împotriva formației Expertmed, scor 6-3. La ediția din acest an au participat 12 echipe: Atletico Brașov, Preh, FC Reggio, Piatra Craiului, Solo Team, FC Brașov, Expertmed, Rulmentu”, Răsăritu”, Ares, Dream Team și FC Noua. Finala mică a fost câștigată de Solo Team, care s-a impus în fața celor de la Răsăritu”.

Pe lângă trofeu, unul dintre fotbaliștii pe care FC Brașov i-a avut în echipă, Bogdan Rusu, a câștigat și titlul de cel mai bun jucător al competiției. Celelalte trei clasate au primit medalii și diplome.

Monitorul Expres scrie că, duminică, la turneu au fost prezente și soția și fiica fostului mare fotbalist de la FC Brașov, Ioana și Jennifer. De altfel, încasările, exceptând cheltuielile de organizare, au fost donate familiei lui Ibrahim Dossey.

Ibrahim Dossey s-a stins din viață pe data de 9 decembrie 2008, la doar 36 de ani, după un accident grav de mașină. Ghanezul a fost portarul echipei FC Brașov în perioada 2000-2003, alături de care a prins ultimele meciuri jucate de „stegari” în cupele europene. În România a mai jucat la Rapid și Pandurii Târgu Jiu.

Foto: FB Pro Arena

Marius ANGHEL 22 Dec. 2015, 17:02 Special
Pe aceeași temă