EXCLUSIV Gălățenii au primit fax de confirmare că meciul cu Sportul nu se joacă! „Studenții”, ca și excluși

Mihai Andries 13 Sep. 2013, 12:55 Special
EXCLUSIV Gălățenii au primit fax de confirmare că meciul cu Sportul nu se joacă!**

În urmă cu puțin timp, pe adresa clubului Dunărea Galați a venit un fax din partea FRF prin care se anunța că meciul cu Sportul rămâne neprogramat, așa cum fusese anunțat în prealabil pe siteul Comisiei Centrale a Arbitrilor. Gruparea patronată de Vasile Șiman a avut termen până astăzi la ora 12 pentru a-și achita datoriile restante în ceea ce privește baremurile de arbitraj, însă acest lucru nu s-a întâmplat și Sportul a rămas în neprogramare.

Regulamentar, fiind a doua neprogramare, echipa bucureșteană ar urma să fie exclusă din campionat. O decizie oficială în acest sens va fi luată la următoarea ședință a Comisiei de Disciplină a forului federal.

„Am primit fax de la federație prin care ni s-a confirmat că meciul nu se joacă. Sportul a avut termen până azi la 12 să facă dovada plăților, dar acest lucru nu s-a întâmplat. În ceea ce privește excluderea echipei din campionat, fiind vorba de a doua neprogramare, decizia o poate doar Comisia de Disciplină, cel mai probabil săptămâna viitoare”  a comentat Auraș Brașoveanu, conducător al clubului gălățean, dar și membru în Comitetul Executiv, din partea cluburilor de Liga a II-a.

Vă reamintim că echipa Sportul a fost neprogramată atât în Cupă cu Balotești, cât și în campionat, cu Rapid Suceava și acum cu Dunărea.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 13 Sep. 2013, 12:55 Special
Pe aceeași temă